Изберете страница

Гризачите могат да бъдат сериозен проблем на всякакъв вид места – в къщи и апартаменти, офиси и обществени сгради, селскостопански съоръжения и кооперации, и т.н. Много хора се опитват сами да разрешат този проблем посредством капани или отрови, но чето очакваните от тях резултати не биват реализирани. В следващите редове ще ви дадем няколко основателни причини да заложите на услугите на професионални фирми за унищожаване на гризачи.

Трудни са за премахване

Премахването на гризачите съвсем не е толкова лесна задача, колкото си мислите. Те се възпроизвеждат бързо, активни са основно през нощта и се крият в килери, тавани, стени и други труднодостъпни места. Стремейки се сами да се справите с тях и отлагайки контакта с фирми за унищожаване на гризачи, е напълно възможно да позволите тяхната популация да се разрасне и съответно да усложните още повече задачата си.

Нанасят огромни щети  

Гризачите са способни да нанесат огромни щети, и то далеч не само върху хранителните ви запаси. Те буквално прегризват всичко, което се изпречи на пътя им, в това число различни кабели и жици. В определени ситуации е възможно присъствието на гризачи в дадено помещение да доведе дори до риск от пожари и други неприятни инциденти.

Преносители на зарази

Гризачите винаги са били преносители на различни болести и зарази. Те могат да заразят храната, която вие и вашите близки консумирате, или пък продукцията в определени производствени цехове. Така че колкото повече се бавите със свързването с професионална фирма за унищожаване на гризачи, толкова по-високи са рисковете за вашето здраве.

Специалистите знаят какво да правят

Специалистите, работещи в професионални фирми за унищожаване на гризачи, знаят кои са най-подходящите и ефективни методи за справяне с натрапниците. Те ще се справят успешно с възложената им задача, независимо за какъв тип място става въпрос или колко голяма е наличната популация от гризачи.

„Инсект Експерт“ ЕООД е фирма, специализирана в борбата с основните видове вредители, в това число и гризачите. Ние ще ви предоставим не само качествени и надеждни услуги, свързани с премахването на тези вредители, но и документи, които да представите при проверка от РЗИ (ХЕИ). Доверете се на „Инсект Експерт“ ЕООД, за да се оттървете от натрапниците и всички опасности, които те носят!

Прочете още за това как да се предпазим от гризачи!