Изберете страница
Начало » Борба с вредители » Пръскане срещу хлебарки

Пръскане срещу хлебарки –
сам или с помощта на професионална ДДД фирма?

 

Неприятните хлебарки отново са нападнали дома ви? Чудите се дали да действате сам или да разчитате на професионална ДДД (дезинфекция, дезинсекция, дератизация) фирма за пръскане срещу хлебарки? Без паника! Тук сме събрали ценни съвети, които ще ви помогнат да вземете най-правилното решение.

Пръскане срещу хлебарки – къде и как?

Налага се пръскане срещу хлебарки в дома ви? Тази задача не е за пренебрегване, защото тези вредители разнасят много болести и зарази. Ще ви дадем няколко полезни съвета за местата, на които трябва да се обърне най-голямо внимание при пръскане срещу хлебарки.

 • Баня – влажните помещения са сред любимите на тези вредители. Най-обилно пръскане срещу хлебарки трябва да се направи около тръбите на вертикалните щрангове за водопровода, отворите за отдушници и вентилаторите.
 • Кухня –  нужно е да преместите всички електрически уреди преди планираното пръскане срещу хлебарки, за да се обработят зоните зад и около тях. Обилно пръскане срещу хлебарки трябва да се направи под, зад и над кухненските шкафове.
 • Хол и спалня – старателно пръскане срещу хлебарки е нужно под, зад и около мебелите – легла, дивани, секции, гардероби. Не пропускайте и ъглите на стаите. Добре е да се обработят и стените на височина от 50 – 60 см.
Пръскане срещу хлебарки 1

Пръскане срещу хлебарки – научете повече

Пръскане срещу хлебарки – действие

Хлебарките са най-активни нощем. Това е времето, в което ще минат през обработените площи. Така отровата ще полепне по краката и коремчетата им и те ще я разнесат в своите гнезда. Ефектът на правилното пръскане срещу хлебарки ще засегне не само вредителите, минали през третираните зони, но и тези, с които заразените насекоми влязат в контакт.

Препарати за пръскане срещу хлебарки

Пръскане срещу хлебарки 2

Пръскане срещу хлебарки
препарати против хлебарки

На пазара се предлагат най-различни видове препарати за пръскане срещу хлебарки. Много от тях са силно отровни и опасни за хората и животните. Затова нашият съвет е да се доверите на професионална фирма, която да извърши качествено пръскане срещу хлебарки.

Освен това препаратите, които ДДД фирмата използва за пръскане срещу хлебарки, в повечето случаи са напълно безопасни за хората и за топлокръвните домашни любимци. Те са без миризма и след обработка не е нужно да излизате или да проветрявате помещенията.

Колко пъти трябва да се прави пръскане срещу хлебарки?

Много хора се чудят дали еднократно пръскане срещу хлебарки ще е достатъчно, за да се справят с вредителите. Тук отговорът зависи от степенна на нашествие на вредителите. Нашата практика обаче показва, че в 99% от случаите още първото пръскане срещу хлебарки постига желания ефект. Това се дължи на качествените препарати с атрактанти и микрокапсулна технологии. Разбира се, всеки обект е различен и се нуждае от индивидуален подход. Хубавото е, че професионалната ДДД фирма ще ви консултира преди и след извършване на пръскане срещу хлебарки, за да изберете заедно най-добрият вариант.

Превантивно пръскане срещу хлебарки

След като сте извършили пръскане срещу хлебарки, е ваш личен избор кога да третиране помещенията отново. Добре е превантивно пръскане на всеки 6 месеца, тъй като това са упорити вредители, които се размножават много бързо. Ако започнете отново да ги виждате  в дома си, значи е дошло време за ново пръскане срещу хлебарки. Освен дома си, не забравяйте да третирате и: мазето, тавана, гаража, шахтите – също на 6 месеца.

Пръскане срещу хлебарки – последваща поддръжка

След като веднъж сте се справили с вредителите, значи сте спечелили битката. За да спечелите и войната с тях обаче, е добре да спазвате някои правила след пръскане срещу хлебарки.

 • Не оставяйте храна или трохи в дома си.
 • Запушвайте каналите, когато не ги използвате, в противен случай отново ще се наложи пръскане срещу хлебарки.
 • Затворете всички отвори и пукнатини в помещенията, особено в банята и кухнята, за да нямате нужда от повторно пръскане срещу хлебарки.
 • Отстранявайте своевременно всички течове.
 • Поддържайте отлична хигиена в помещенията и няма да имате нужда от пръскане срещу хлебарки.

Пръскане срещу хлебарки 3

Пръскане срещу хлебарки – поддръжка

Още предимства на професионалното пръскане срещу хлебарки

Чудите се дали да изберете професионална ДДД фирма за пръскане срещу хлебарки? Тогава вижте защо тя е по-добър вариант, отколкото да се борите с вредителите сами:

 • Опит и работещи методи – Една от основните дейности на ДДД фирмата е пръскане срещу хлебарки, така че съвсем естествено тя има нужния опит и умения да се справи с тази задача по най-добрия начин. Фирмата прилага съвременни практики, които бързо и сигурно ще ви отърват от досадните вредители.
 • Сигурност и безопасност – Едва ли има нещо по-важно от вашето здраве и безопасност. Всяко пръскане срещу хлебарки крие рискове. ДДД фирмата обаче използва препарати от водещите световни производители, лицензирани за домашна употреба от Министерство на здравеопазването за пръскане срещу хлебарки. Те са безвредни за хората, топлокръвните домашни любимци и растенията.
 • Пести време –  Защо да губите време, докато откриете най-ефективните препарати и най-добрите методи за пръскане срещу хлебарки? Доверете се на професионалистите, които ще решат проблема за нула време.
 • Пести пари –  Мислите, че ще ви излезе по-евтино, ако сами се заемете с необходимо пръскане срещу хлебарки? А сметнахте ли колко ще ви струват препаратите, предпазните средства, времето и енергията за всичко това? Сигурни ли сте, че ще направите нещата както трябва от първия път и няма да се налага повторно пръскане срещу хлебарки? За да не се вкарвате е излишни разходи, изберете професионална фирма за пръскане срещу хлебарки, където цените на услугата са фиксирани.
 • Лесно третиране на големи площи – Имате нужда от пръскане срещу хлебарки в жилищни сгради, студентски общежития или други големи площи? Това е задача за ДДД фирма, тъй като се изисква професионална подготовка и отлична организация.

Изберете пръскане срещу хлебарки от „Инсект Експерт“ ЕООД!

Фирма „Инсект Експерт“ ЕООД е специализирана в борбата с вредители – хлебарки, бълхи, мишки, плъхове, дървеници, кърлежи, мравки и др. Ние предлагаме ефикасно  пръскане срещу хлебарки на всякакви видове помещения в град София – частни домове, офиси, жилищни кооперация, мазета, складове и други.

Гарантираме, че всеки наш клиент ще получи необходимото внимание и качествено обслужване. Можем да ви издадем и необходимите документи след пръскане против хлебарки, които да представите при проверка от РЗИ (ХЕИ). За още полезна информация или консултация, посетете нашия сайт insectexpert.net.

„Инсект Експерт“ ЕООД  – вашият партньор за ефективно пръскане срещу хлебарки!

 

Пръскане срещу хлебарки – къде и как?
Пръскане срещу хлебарки – действие
Препарати за пръскане срещу хлебарки
Колко пъти трябва да се прави пръскане срещу хлебарки?
Превантивно пръскане срещу хлебарки
Пръскане срещу хлебарки – последваща поддръжка
Още предимства на професионалното пръскане срещу хлебарки
Изберете пръскане срещу хлебарки от „Инсект Експерт“ ЕООД!

Пръскане срещу хлебарки 4

Пръскане срещу хлебарки
изберете Инсект Експерт