Изберете страница
Начало » Абонаменти

Абонаментни ДДД услуги

 

Подходящи за заведения, магазини и всички други видове търговски обекти

 

Защо са нужни абонаментни ДДД услуги?

Клиентите подписали договор за абонаментни ДДД услуги могат да разчитат на експресна реакция при нужда от обезпаразитяване. Освен това ние следим Вашия обект, запознати сме с приложените действия и можем да реагираме при нужда, по най-добрия начин.

Клиентите подписали договор за абонаментни ДДД услуги винаги се ползват с приоритет.

Клиентите подписали договор за абонаментни ДДД услуги ползват отстъпки за други услуги извън абонамента (за други обекти или недвижими имоти).

Ние от „Инсект Експерт“ ЕООД предлагаме абонаментни ДДД услуги за фирми, частни лица и етажната собственост. Изготвяме абонаментни договори и предоставяме всички необходими документи за пред контролните органи.

Инсект Експерт“ ЕООД е лицензирана фирма за ДДД услуги отговаряща на последните изискванията поставени от “НАРЕДБА № 1 ОТ 5 ЯНУАРИ 2018 г. ЗА УСЛОВИЯТА И РЕДА ЗА ИЗВЪРШВАНЕ НА ДЕЗИНФЕКЦИИ, ДЕЗИНСЕКЦИИ И ДЕРАТИЗАЦИИ”.

Инсект Експерт“ ЕООД е вписана в регистъра на Министерство на Здравеопазването под номер 60-00-117 от 23.04.2018 г.

Посочените цени са крайни и важат само на територията на гр. София.

Абонамент „ДДД Стандарт”

 1. Включва мониторинг и контрол над вредители (хлебарки и гризачи), чрез минимална употреба на биоциди плюс 12 планирани посещения годишно в обекта

Всички цени са с включен ДДС

Абонамент „ДДД Мониторинг”

Всички цени са с включено ДДС

Сумата се предплаща при сключване на споразумението. Включва мониторинг и контрол над вредителите (хлебарки и гризачи), чрез минимална употреба на биоциди, 4 планирани посещения годишно в обекта плюс 1 извънредно безплатно посещение при необходимост. 

Над посочените квадратури цена се дава по индивидуална оферта!

Изберете „Инсект Експерт“ ЕООД за партньор при превенцията срещу вредители. Ние ще извършим дейностите по дезинсекция, дезинфекция, дератизация и дезакаризация на тревни площи, на вашите офиси, жилища, заведения, административни и производствени сгради, складове и други помещения с нужното качество и внимание съобразявайки се с изискванията за добри производствени практики и хигиена.

Ние се грижим за вашия дом и офис!!!

Абонаментни ДДД услуги – видове и предимства

 

Абонаментни ДДД услуги – какво представляват?

 

Абонаментни ДДД услуги са дейности по дезинсекция, дезинфекция, дератизация и дезакаризация, които се извършват през определен период от време. Това се прави с цел контрол и мониторинг на различни видове вредители, сред които: хлебарки, дървеници, кърлежи, мравки, бълхи, гризачи, гълъби и други. Ние от Инсект Експерт сме лицензирана фирма с опит в превенцията и защитата от вредители. Предлагаме абонаментни ДДД услуги, благодарение на които можете да защитите всяко избрано от вас помещение на територията на град София.

 

За кого са подходящи абонаментни ДДД услуги?

Абонаментни ДДД услуги 1

Абонаментни ДДД услуги – доверете се на нас!

Използването на абонаментни ДДД услуги е подходящо най-вече офиси, заведения, административни и производствени сгради, складове, магазини и всички други видове търговски обекти. Абонаментни ДДД услуги можете да изберете, ако искате да предпазите големи тревни площи от вредители, или помещения, които изискват спазването на добри производствени практики и хигиена. Абонаментни ДДД услуги могат да се заявят и за частни домове.

 

Абонаментни ДДД услуги – „ДДД Стандарт“

Една от нашите абонаментни ДДД услуги е „ДДД Стандарт“. Тя включва мониторинг и контрол над вредители (хлебарки и гризачи), който се извършва с минимална употреба на биоциди. Получавате 12 планирани посещения в обекта годишно. Ако предплатите 10 месечни такси, ще получите 2 безплатни месеца. Това са само част от предимствата на нашите абонаментни ДДД услуги.

 

Абонаментни ДДД услуги – унищожаване на хлебарки

Нашите абонаментни ДДД услуги включват унищожаване и контрол на хлебарки. Вижте защо да изберете Инсект Експерт за борбата с тези вредители:

 • Имаме опит – Една от основните дейности, част от нашите абонаментни ДДД услуги, е пръскането срещу хлебарки. Ние имаме нужния опит и умения, за да се справим с тази задача по най-добрия начин. Фирмата ни прилага съвременни практики, които бързо и сигурно ще ви отърват от досадните вредители. Освен това, с избора на абонаментни ДДД услуги, можете да сте спокойни, че хлебарките все по-рядко ще припарват до дома ви.
 • Работим безопасно – Едва ли има нещо по-важно от вашето здраве и безопасност. При всяко пръскане срещу хлебарки, което извършваме като част от нашите абонаментни ДДД услуги, използваме само лицензирани от Министерството на здравеопазването препарати. Те са произведени от водещи световни марки. Освен това са безвредни за хората, топлокръвните домашни любимци и растенията, така че можете да сте спокойни, че изпълнението на нашите абонаментни ДДД услуги е напълно безопасно!
 • Работим бързо и качествено – Защо да губите време, докато откриете най-ефективните препарати и най-добрите методи за пръскане срещу хлебарки? А ще съумеете ли да правите това всеки месец, за да се защитите от вредителите? Най-добре изберете професионалните ни абонаментни ДДД услуги. Ние работим бързо, ефективно и гарантираме отлични резултати!
 • Абонаментни ДДД услуги 2

  Абонаментни ДДД услуги – качествени услуги

  Спестяваме ви излишни разходи – Мислите, че ще ви излезе по-евтино, ако сами се заемете със системния контрол и борба с вредителите? А сметнахте ли колко ще ви струват препаратите, предпазните средства, времето и енергията за всичко това? Със сигурно няма да е повече от цената за нашите абонаментни ДДД услуги! Нашата цел е, освен да гарантираме спокойствие от вредители, да ви предложим много по-изгодни цени. За да не се вкарвате е излишни разходи, изберете професионалистите. При нас можете да разчитате на фиксирани абонаментни ДДД услуги и изготвяне на индивидуални оферти, ако имате извънредно големи площи за обработка.

 • Извършваме третиране на големи площи – Ако искате да поддържате търговските си обекти, заведения, складове, големи тревни площи или други места чисти от вредители, изберете нашите абонаментни ДДД услуги. Третирането им не представлява трудност за нас, тъй като имаме екип от професионалисти, който във времето се е научил да се справя с всяка ситуация!

 

Абонаментни ДДД услуги – унищожаване на гризачи

Унищожаването на гризачи (мишки и плъхове) също е основна част от нашите абонаментни ДДД услуги. Чести наши клиенти са производствени цехове, складове, заведения и търговски обекти, които имат големи площи със стока и често са нападнати от тези вредители.

Нашите абонаментни ДДД услуги гарантират дълготрайно решение на проблемите ви с плъховете и мишките. Ние взимаме необходимите мерки срещу тях – поставяне на капани, отрова и следим резултатите, докато се убедим, че всички гризачи са унищожени. Практиката ни с абонаментни ДДД услуги показва, че този метод на работа дава най-добри резултати в борбата с вредителите. Те са доста хитри и бързи същества, които не се хващат лесно в поставените капани, но няма какво да ги спаси от нашите методи, които предлагаме и при професионалните ни абонаментни ДДД услуги.

 

Абонаментни ДДД услуги – „ДДД Мониторинг”

Абонаментни ДДД услуги 3

Абонаментни ДДД услуги – подсигурете се с Инсект Експерт

Сред нашите абонаментни ДДД услуги, които предлагаме, е „ДДД Мониторинг”. Услугата включва мониторинг и контрол над вредителите (хлебарки и гризачи), чрез минимална употреба на биоциди, само че за 4 планирани посещения през годината. Освен това получавате като бонус едно извънредно безплатно посещение, в случай на нужда. Това са само част от предимствата на нашите абонаментни ДДД услуги.

Ако квадратурата на помещението, за което искате да се грижим, превишава посочените в сайта, ще получите индивидуална оферта за нашите абонаментни ДДД услуги. Имайте предвид, че сумата се предплаща при сключване на споразумението.

 

Защо да изберете абонаментни ДДД услуги от Инсект Експерт?

Инсект Експерт ЕООД е лицензирана фирма за еднократни и абонаментни ДДД услуги отговаряща на последните изискванията поставени от „НАРЕДБА № 1 ОТ 5 ЯНУАРИ 2018 г. ЗА УСЛОВИЯТА И РЕДА ЗА ИЗВЪРШВАНЕ НА ДЕЗИНФЕКЦИИ, ДЕЗИНСЕКЦИИ И ДЕРАТИЗАЦИИ“. Вписана е в регистъра на Министерство на Здравеопазването под номер 60-00-117 от 23.04.2018 г.

Избирайки нашите абонаментни ДДД услуги можете да разчитате на експресна реакция при нужда от обезпаразитяване. Освен това ние имаме отговорността да следим вашия обект, запознати сме с приложените действия и можем да реагираме при нужда, по най-добрия начин. Други предимства на нашите абонаментни ДДД услуги са:

 • Ние предлагаме абонаментни ДДД услуги за фирми, частни лица и етажната собственост и изготвяме абонаментни договори.
 • Клиентите, подписали договор за абонаментни ДДД услуги, винаги са с предимство пред останалите.
 • Ако сте избрали нашите абонаментни ДДД услуги, ползвате отстъпки за други услуги извън абонамента. Това важи за други обекти или недвижими имоти.
 • След извършване на нашите абонаментни ДДД услуги по обезпаразитяване, можем да ви изготвим необходими документи, които да представите за пред контролните органи, в случай на нужда.

За още допълнителна информация относно нашите абонаментни ДДД услуги, можете да ни пишете на office@insectexpert.net или да позвъните на телефон: 0893 05 46 03.

 

Абонаментни ДДД услуги – какво представляват?
За кого са подходящи абонаментни ДДД услуги?
Абонаментни ДДД услуги – „ДДД Стандарт“
Абонаментни ДДД услуги – унищожаване на хлебарки
Абонаментни ДДД услуги – унищожаване на гризачи
Абонаментни ДДД услуги – „ДДД Мониторинг”
Защо да изберете абонаментни ДДД услуги от Инсект Експерт?