Изберете страница
Начало » За нас

Инсект Експерт ®️ ЕООД

Лицензирана фирма за борба с вредителите

Инсект Експерт ®️“ ЕООД е специализирана фирма в борбата с вредители – хлебарки, бълхи, мишки, плъхове, дървеници, кърлежи, мравки и др.

Освен еднократни обработки при нас може да поръчате и абонаментно обслужване за дезинсекция, дезинфекция, дератизация и дезакаризация на тревни площи на вашите офиси, заведения, ресторанти, административни и производствени сгради, складове и други помещения, съгласно изискванията за добри производствени практики. Ще получите необходимото внимание, обслужване и необходимите документи, които да представите при проверка от РЗИ (ХЕИ).

„Инсект Експерт ®️“ се грижи за вашия дом и офис!!!

Препаратите, използвани при обработка са безвредни за хората и топлокръвните домашни любимци и са разрешени за използване от Министерство на Здравеопазването!

Инсект Експерт ®️“ ЕООД работи с препарати от водещите световни производители, лицензирани за домашна употреба, безвредни за хора, домашни любимци и растения. Екипът e съставен от сертифицирани специалисти с опит в областта на ДДД (Дезинфекция, Дезинсекция, Дератизация).

Уеб сайта insectexpert.net се поддържа и стопанисва от фирма „Инсект Експерт ®️“ ЕООД с адрес на управление гр. София, ж.к. Дружба 2, ЕИК: 204716878

Инсект Експерт ®️“ ЕООД е лицензирана фирма за ДДД услуги отговаряща на последните изискванията поставени от “НАРЕДБА № 1 ОТ 5 ЯНУАРИ 2018 г. ЗА УСЛОВИЯТА И РЕДА ЗА ИЗВЪРШВАНЕ НА ДЕЗИНФЕКЦИИ, ДЕЗИНСЕКЦИИ И ДЕРАТИЗАЦИИ”.

Инсект Експерт ®️“ ЕООД е вписана в регистъра на Министерство на Здравеопазването под номер 60-00-117 от 23.04.2018 г.

Инсект Експерт ®️ е регистрирана търговска марка под № 106362 от 15.08.2019 г.

Офиса на дружеството се намира в гр. София, ж.к. Дружба 2, бл. 304, партер до вх. Г, офис № 3