Посочените цени са крайни и важат само на територията на гр. София.

Уникална оферта за унищожаване на хлебарки.

Цена от 18 лева на апартамент.

При обработка на общите части във вашият вход можете да се възползвате от преференциална цена за обработка на апартамент до 120 m2.

•    1 или повече апартамента – 18 лв.

Дезинсекция на общи части

Цена за входове до 9 етажа

Обработка на мазета35 лв.
Обработка на стълбища20 лв.
Обработка на мазета + стълбища45 лв.

Цена за входове над 9 етажа

Обработка на мазета7 лв. / на етаж
Обработка на стълбища3 лв. / на етаж
Обработка на мазета + стълбища8 лв. / на етаж

Обработката на мазета и стълбища включва всички етажни площадки, стълби, шахтови помещения и общи части на мазета. При наличие на тавански помещения или подпокривни пространства се изготвя индивидуална оферта след оглед на обекта.

* Дезинсекцията на мазета и стълбища включва обработка против хлебарки или бълхи

Дератизация на мазета (борба с вредните гризачи)

Цената за дератизация се определя на база броя отровни точки, които е необходимо да се поставят в конкретния обект. За постигане на дълготраен ефект в борбата с гризачите, след оглед на обекта, ние изготвяме индивидуален план и оферта за всеки отделен обект.

  • Първоначалният оглед е безплатен.
  • Цена за зареждане на една отровна точка – 4 лв.
  • За да гарантираме дълготрайно решение на проблемите с гризачите (плъхове и мишки) ние препоръчваме на клиентите си второ посещение. При второто посещение се проверяват всичките заложени отровни точки и ако е необходимо някои от тях се зареждат повторно.
* В офертата не е включена цена за различни технически средства (при необходимост) – дератизационни кутии, капани и др. Минимална поръчка 40 лева.

Препоръчваме редовни обработки в общите части на кооперациите (на 3 или 6 месеца), като превенция срещу разрастване популациите на вредители. Попитайте ни и ще получите безплатна консултация за начините и методите на третиране при всеки един вредител.

Оферта за почистване на подпокривно пространство в панелен блок.