Изберете страница
Начало » Доставка, връщане и начини за плащане

Как да поръчате своите ДДД продукти?

Може да направите своята поръчка онлайн, чрез платформата на нашия сайт за ДДД продукти “Инсект Експерт™“.

Останалите комуникационни канали: имейл: office@insectexpert.net, телефони за контакт, контактна форма на страницата “Свържи се с нас“, се използват единствено за получаване на допълнителна информация за нашите продукти и услуги.

Доставката на Вашите ДДД продукти става чрез куриер. Информацията, която ни е необходима, за да изпратим Вашата поръчка е следната:

  • Вашите имена изписани на кирилица.
  • Телефон и e-mail за връзка.
  • Точен адрес, на който да бъде изпратена Вашата поръчка.

Как ще доставим поръчаните от вас ДДД продукти?

Поръчките се доставят чрез куриер, до адрес на клиента или до офис на куриерска фирма Еконт Експрес. При поръчка на ДДД продукти от „ОНЛАЙН МАГАЗИН ЗА ДДД ПРЕПАРАТИ И КОНСУМАТИВИ – Инсект Експерт™” цената на доставката се определя според тарифата на куриерска фирма Еконт Експрес. При поръчка платформата показва единствено ориентировъчна цена за доставка.

Изпращаме Вашите поръчки с опция ППП (пощенски паричен превод), при която не се издава касова бележка от търговеца. Моля поискайте своята бележка от куриера!

Безплатна доставка

„ОНЛАЙН МАГАЗИН ЗА ДДД ПРЕПАРАТИ И КОНСУМАТИВИ – Инсект Експерт™” предлага на своите клиенти безплатна доставка при следните условия:

  • Безплатна доставка до офис на куриерска фирма Еконт Експрес при поръчки на стойност по-голяма или равна на 50 лв, и с тегло не повече от 5 килограма.
  • Безплатната доставка важи само за поръчки направени през онлайн магазина. Не се прилага при поръчки през други канали -телефон, имейл, социални мрежи.

Запазваме си правото да поискаме от клиента да заплати изцяло транспортните разходи за много обемни и/или тежки пратки. Тези разходи, ще бъдат уточнени в зависимост от продукта и адреса на доставка. Клиентът ще бъде уведомен предварително и има право да се откаже от поръчката, ако цената на транспортните разходи не е приемлива за него.

Начини за плащане

  • Плащането на поръчаните продукти в „ОНЛАЙН МАГАЗИН ЗА ДДД ПРЕПАРАТИ И КОНСУМАТИВИ – Инсект Експерт™” се извършва, чрез наложен платеж, при получаването на вашата поръчка от куриера.
  • Изпращаме Вашите поръчки с опция ППП (пощенски паричен превод), при която не се издава касова бележка от търговеца. Моля поискайте своята бележка от куриера!

Опаковане и транспортиране на ДДД продукти.

Всички поръчани ДДД продукти, които са чупливи се опаковат със защитна транспортна опаковка. Всички пратки се изпращат с опция преглед и тест.

Важно: Когато получите Вашата поръчка от куриер, задължително проверете пратката за повреди причинени при транспортиране. Куриера е длъжен да Ви изчака да направите проверка. Ако случайно сме забравили да отметнем опцията за преглед поискайте да ни се обадят, за да потвърдим, че сме съгласни да направите преглед. Ако установите повреда на по-късен етап причинена в следствие на транспорта няма да можете да направите замяна на стоката.

Връщане на продукти.

Всеки клиент на „ОНЛАЙН МАГАЗИН ЗА ДДД ПРЕПАРАТИ И КОНСУМАТИВИ – Инсект Експерт™” има право да върне обратно поръчаните продукти за наша сметка, ако след прегледа, в присъствието на куриера, бъде установен дефект или разминаване между направената поръчка и доставеният продукт.

Ако поръчания от Вас подарък е без дефекти, имате право да ни го върнете обратно, като заплатите всички транспортни разходи, в срок от 7 работни дни след получаването, съгласно чл. 55, ал. 1 от ЗЗП, ако стоката не е ползвана и е във вида, в който е получена и опакована. Всички изключения от това правило са изрично регламентирани в Закона за Защита на потребителите (ЗЗП).