Изберете страница
Начало » Почистване на подпокривно пространство. Промоция 230 лева!!!

ПОЧИСТВАНЕ НА ПОДПОКРИВНО ПРОСТРАНСТВО

Най-доброто предложение!!! 

Цена 230 лева за почистване на подпокривно пространство, затваряне с мрежи и обезпаразитяване

+ извозване на отпадъците до регламентирано сметище!!!

Звъннете сега на 089 446 39 89

Извършваме услугата за почистване на подпокривно пространство по гарантирано най-добрата технология доказала се във времето. С годините натрупахме достатъчно опит (над 320 обекта само през изминалата година) и се учихме от грешките си. Това ни дава самочувствие да твърдим, че ние ще направим най-доброто за вас на най-добра цена.

Ако получите оферта, която включва ВСИЧКИ извършвани от нас действия, плюс качествена технология за поставяне на мрежите свържете се с нас.

Ние ще ви дадем отстъпка!

↓ Прочетете по-долу всичко за нашата услуга.

 

Почистване на подпокривно пространство

,Инсект Експерт представя на своите клиенти актуална за сезона оферта за Почистване на подпокривно пространство.

В този период на годината много от домакинствата се оплакват от масово нашествие на хлебарки. Голяма част от вредителите в панелните кооперации идват от подпокривното пространство (гълъбарника). Ако не се вземат своевременни мерки хлебарките се развъждат и започват да излизат не само нощем, но и в светлата част на денонощието. Спускат се през общите части и стълбището, както и по фасадата на кооперацията и влизат в нашите апартаменти. Естествено много от кооперациите търсят помощ от специализирани ДДД фирми или закупуват препарати за дезинсекция с цел изтребване на хлебарките.

Но повечето хора не се замислят че проблемът е по-голям!

Подпокривното пространство на панелния блок се оказва любимо място за обитаване на гълъби. Там те гнездят, хранят се, отделят фекалии, умират. С годините количествата на курешките може да вземе застрашителни размери. Естествено самите гълъби създават достатъчно неудобства на живущите в блока – цапат, вдигат шум, вмъкват се по щранговете за вода надолу по етажите. Не е за подценяване и неприятната миризма. Но цялата тази атмосфера се оказва много благоприятна за развитието на хлебарки. Хлебарките се хранят с донесеното от гълъбите. Хлебарките се крият и развъждат на топло под купчините курешки, които се трупат с годините.

Освен хлебарки в подпокривното пространство може да се срещне и друг, още по-опасен вредител – дървеницата. Ако влезе в нашето домакинство дървеницата се крие в процепите на мебелите и в подгъвите на матраците, а нощем се храни, като ни хапе и смуче кръв. Основния виновник за разпространение на дървениците в градски условия са именно гълъбите.

Ние от „Инсект Експерт“ препоръчваме преди да се извърши обезпаразитяване на подпокривното пространство, то да бъде изчистено и обезопасено. Затова разработихме една комплексна услуга за всички нуждаещи се.

Услугата включва:

  • Почистване на подпокривното пространство от купчини с курешки, трупове и живи гълъби;
  • Затваряне на отворите, през които влизат гълъби с метална мрежа;
  • Укрепване на мрежата и измазване с теракол, за още по-голяма здравина;
  • Ако подпокривното пространство е отворено към съседен вход и има необходимост, по преценка на изпълнителя се преграждат физически двата входа с мрежа, за да се ограничи достъпа на гълъби;
  • Обезпаразитяване на подпокривното пространство срещу хлебарки и други вредители с професионален препарат;
  • Извозване на извадените отпадъци до регламентирано сметище.

Получавате още:

  • 5 годишна гаранция за целостта на мрежите. Ако въпреки мерките ни да положим качествено мрежите, гълъбите успеят да избутат или увредят някоя мрежа, ние ще дойдем и ще я подменим напълно безплатно.

Вход до 9 етажа и до 4 апартамента на етаж – Цена 230 лв.

Вход над 9 етажа  – Цена след оглед.

Затова не се колебайте, а се обадете веднага на телефон: 089 446 39 89

Услугата НЕ включва:

  • Изваждане на чакъла (или друга топло изолация), който е положен в подпокривното пространство, включително ситен биологичен отпадък;
  • Изваждане на битови отпадъци;
  • Почистване на асансьорно помещение.

Офертата важи за панелни и ЕПК блокове. За всички останали типове сгради се провежда предварителен оглед.

Отвори с размер над 25 см по 15 см могат да бъдат таксувани допълнително.

 

Завършени обекта