Изберете страница

Дейностите, свързани с унищожаване на хлебарки в дома, трябва да са достатъчно надеждни и ефективни, за да може натрапниците да бъдат премахнати в максимално кратки срокове. Последното е от особено голямо значение, тъй като тези вредители носят редица рискове за човешкото здраве, както и за имуществото в съответната къща или апартамент. Ето за какви точно рискове става въпрос:

Унищожаване на хлебарки 1 - как
Унищожаване на хлебарки – обадете ни се!

Поради склонността си да се хранят с всякакви отпадъци, хлебарките биха могли да бъдат преносители на най-различни болести и зарази. Въпросните болести и зарази най-често се предават при контакт с човека (ухапване) или с храната, която той консумира. Колкото по-бързи и ефикасни са предприетите мерки за унищожаване на хлебарки, толкова по-нисък ще бъде рискът за здравето на вас и вашите близки.

Унищожаване на хлебарки: Пренасяне на болести и зарази 

Унищожаване на хлебарки: Стимулиране на алергии

Части от тялото, кожата и слюнката на хлебарките имат свойството да стимулират развитието на алергии или пък да засилват алергичните симптоми. Когато броят на вредителите в дома ви се увеличи, със сигурност рискът от подобно въздействие ще бъде повишен. Така че се стремете към унищожаване на хлебарките в кратки срокове, за да си спестите неприятности от този тип.

Унищожаване на хлебарки: Повреждане на кабели

Хлебарките понякога прегризват жици и кабели на електрически уреди. Освен че това често води до проблеми с употребата на съответните уреди, е възможно в определени случаи да се стигне до пожари и други неприятни инциденти. В този смисъл ви съветваме да не подценявате проблема и да предприемете надеждни и прецизни дейности за унищожаване на хлебарки.

„Инсект Експерт“ ЕООД е фирма с богат опит в дейностите по премахване на различни вредители. Ние ще ви предложим най-добрите препарати на пазара за унищожаване на хлебарки, а при нужда ще дойдем на място и ще извършим професионално обезпаразитяване на вашия дом или друго помещение. Доверете се на екипа на „Инсект Експерт“ ЕООД и си гарантирайте спокойна, здравословна и комфортна среда в своето ежедневие!

Унищожаване на хлебарки: Пренасяне на болести и зарази 

Унищожаване на хлебарки: Стимулиране на алергии

Унищожаване на хлебарки: Повреждане на кабели