Изберете страница

Закупуването на ефикасна отрова за бълхи и кърлежи е единственият начин да се отървете напълно от въпросните вредители. За да са налице желаните резултати обаче, трябва да използвате съответния препарат по правилен и адекватен начин. В следващите редове ще изведем някои грешки, които се срещат доста често при употребата на отрова за бълхи и кърлежи:

Отрова за бълхи и кърлежи 1 - дозиране
Отрова за бълхи и кърлежи – обадетете се сеага!

Отрова за бълхи и кърлежи: Еднакъв подход и към двата типа вредители  

Често хората си мислят, че тъй като даден прапарат е приложим за бълхи и кърлежи, то подходът и към двата типа вредители е абсолютно еднакъв. В повечето случаи обаче това изобщо не е така. Препоръчваме ви преди използването на набелязаната отрова за бълхи и кърлежи, да прегледате инструкциите за употреба, за да разберете как и в какви дозировки се прилага срещу всеки от споменатите типове вредители.

Отрова за бълхи и кърлежи: Пръскане само на част от площта  

Няма как да има ефект от дадена отрова за бълхи и кърлежи, ако пръскате с нея само част от наличната площ, изложена на зараза. Ако проблемът са бълхите в дома ви, задължително пръскайте във всички стаи, тъй като тези вредители се разпространяват доста бързо. В случай, че третирате тревни площи срещу кърлежи, отново трябва да напръскате плътно целите площи, за да сте сигурни, че вредителите ще бъдат унищожени.

Отрова за бълхи и кърлежи: Осъществяване само на едно пръскане

Само едно пръскане с отрова за бълхи и кърлежи почти никога не е достатъчно за пълно премахване на натрапниците. Обикновено е нужно да се направят още няколко пръскания с оглед затвърждаване на добрите резултати. Отново проверете в упътванията за препарата при каква честота е удачно да се осъществяват въпросните пръскания.

„Инсект Експерт“ ЕООД е фирма, специализирана в борбата срещу широк кръг от вредители. Ние можем да ви предоставим най-ефикасните видове отрова за бълхи и кърлежи на пазара, както и първокласни професионални услуги за обезпаразитяване. С помощта на „Инсект Експерт“ ЕООД ще получите желаните резултати във връзка с премахването на натрапниците, независимо дали става въпрос за дома, двора ви или което и да било друго място.   

Вижте още за пръскане срещу бълхи

Отрова за бълхи и кърлежи: Еднакъв подход и към двата типа вредители  

Отрова за бълхи и кърлежи: Пръскане само на част от площта 

Отрова за бълхи и кърлежи: Осъществяване само на едно пръскане