Изберете страница

Когато става въпрос за надежден и ефективен препарат против мравки, BugAway Добол 2 МГ (50 гр) винаги е отличен избор. Той има доста специфично действие, блахгодарение на което е възможно бързото унищожаване на всички вредители. Препарат против мравки BugAway Добол 2 МГ (50 гр) служи като примамка за мравките, които го носят в своя мравуняк и дори хранят с него царицата и ларвите. Обикновено в рамките на една седмица след отравянето на царицата, цялата колония загива.

Три са начините на приложение на препарат против мравки BugAway Добол 2 МГ (50 гр). Ето кои са тези начини и с какво се характеризират:

Препарат против мравки 1 - внимание
Препарат против мравки – вземете сега!

Препарат против мравки BugAway Добол 2 МГ (50 гр): Поръсване

Първият начин на приложение на този препарат против мравки е посредством поръсване. При него препоръчваната разходна норма е 20 г./ м2.

Препарат против мравки BugAway Добол 2 МГ (50 гр): Опръскване

Бихте могли да използвате препарат против мравки BugAway Добол 2 МГ (50 гр) и за опръскване на всички зони, откъдето обикновено преминават вредителите. За тази цел трябва да изразходвате цялата опаковка от 50 гр, като я разтворите в половин литър вода. Полученият разтвор ще ви свърши работа за площ от 2,5 м2 .

Препарат против мравки BugAway Добол 2 МГ (50 гр): Омокряне

Имайте предвид, че този начин  на приложение на препарат против мравки BugAway Добол 2 МГ (50 гр) е разрешен само и единствено за открити пространства. При него 20 гр от препарата се разтварят в 1 литър вода. Със съответния разтвор се залива мравуняка, като той е подходящ за 1 м2 площ.

„Инсект Експерт“ ЕООД е фирма с богат опит в унищожаването на различни вредители, в това число и мравки. От нас можете да си закупите BugAway Добол 2 МГ (50 гр), както и други първокласни видове препарат против мравки. Предлагаме ви също така професионални услуги за обезпаразитяване, благодарение на които отново ще можете да се наслаждавате на спокойствието и комфорта в своя дом.

Препарат против мравки BugAway Добол 2 МГ (50 гр): Поръсване

Препарат против мравки BugAway Добол 2 МГ (50 гр): Опръскване

Препарат против мравки BugAway Добол 2 МГ (50 гр): Омокряне