Изберете страница

Използването на спрей за бълхи е често срещан вариант за справяне с тези вредители. Колкото и качествен и ефективен да е даден спрей за бълхи обаче, той няма как да ви донесе желаните резултати, ако не го използвате по правилен начин. Ето няколко съвета, които ще ви бъдат от полза при употребата на спрей за бълхи:

Спрей за бълхи: Първо прочетете инструкциите за употреба

Преди да започнете да използвате даден спрей за бълхи, задължително прочетете инструкциите за употреба. Колко и къде трябва да се пръска, има ли нужда от специална подготовка на помещението, трябва ли да се проветрява след това и т.н. Отговорите на тези въпроси са важни от гледна точка не само на реализирането на желаните резултати в борбата срещу вредителите, но също така и на гарантирането на безопасността на вас и вашите близки хора и домашни любимци.

Спрей за бълхи 1 - куче
Спрей за бълхи – свържете се с нас !

Спрей за бълхи: Обхванете всички стаи и помещения   

Извършваното пръскане със спрей за бълхи трябва да обхване всички стаи и помещения от дома ви. Въпросните вредители и техните яйца се разнасят изключително бързо и лесно. Дори и да не ви изглежда, че дадено помещение е заразено, истината може да е съвсем друга, така че не оставяйте нещата на случайността.

Спрей за бълхи: Не спирайте след първото пръскане

С едно пръскане е почти невъзможно вредителите в дома ви да бъдат премахнати напълно. Използвайте редовно закупения спрей за бълхи в рамките на определен период от време, докато се убедите, че проблемът вече е разрешен. При повечето продукти от категорията е дадена полезна информация в упътването за това какъв е препоръчителният период, в който пръсканията трябва да продължават.

„Инсект Експерт“ ЕООД има богат опит в борбата срещу различни вредители, в това число и бълхите. Ние сме в състояние да ви предоставим както най-добрите модели спрей за бълхи на пазара, така и първокласни професионални услуги за обезпаразитяване. Изберете „Инсект Експерт“ ЕООД и си върнете желания комфорт и хармония у дома!

Прочетете още за пръскане срещу бълхи

Спрей за бълхи: Първо прочетете инструкциите за употреба

Спрей за бълхи: Обхванете всички стаи и помещения  

Спрей за бълхи: Не спирайте след първото пръскане