Изберете страница

Пръскане за бълхи се налага когато домът ви е подложен на нашествие от страна на неприятните гадинки. Нужно е да заложите на препарат, който от една страна има достатъчно ефикасно действие, а от друга – е безвреден за хората и топлокръвните домашни любимци. Ето къде трябва да се извърши стандартното пръскане за бълхи:

Пръскане за бълхи: Покриване на всички стаи и помещения

Погрижете се в рамките на извършваното пръскане за бълхи да покриете всички стаи и помещения във вашия дом. Дори и да смятате, че дадена стая не е заразена, не рискувайте да я пропускате. Бълхите и техните яйца се разнасят много бързо и за кратко време заразата може да бъде разпространена в цялата къща или апартамент.

Пръскане за бълхи 1 - котки
Пръскане за бълхи – свържете се с нас!

Пръскане за бълхи: Обръщане специално внимание на критичните зони

Когато става въпрос за пръскане за бълхи, критичните зони във вашия дом са леглата, диваните и останалата част от мебелировката, както и местата, където спят домашните ви любимци. Обърнете на тях специално внимание при извършваното пръскане за бълхи и се погрижете тези зони наистина да бъдат обработени по оптимален начин.

Пръскане за бълхи: Не забравяйте за двора или градината си

Ако живеете в къща, заобиколена от двор или градина, в никакъв случай не забравяйте за тях при извършване на пръскане за бълхи. Неподдържаните дворове биха могли да се превърнат в сериозен развъдник на бълхи и други вредители, особено ако в тях има гъсти треви или пък често се събират улични животни. Така че обработете с употребявания препарат проблемните зони в градината, за да сте сигурни, че в близост до вашия дом няма да има развъдници на неприятните гадинки.

„Инсект Експерт“ ЕООД ви предлага най-добрите препарати, както и първокласни професионални услуги за пръскане за бълхи. Ние притежаваме солиден опит в борбата срещу тези вредители и ще ви помогнем да се справите с тях максимално бързо и ефективно. Доверете се на екипа на „Инсект Експерт“ ЕООД и си върнете домашния комфорт, от който имате нужда! 

Вижте още за пръскане срещу бълхи

Пръскане за бълхи: Покриване на всички стаи и помещения

Пръскане за бълхи: Обръщане специално внимание на критичните зони

Пръскане за бълхи: Не забравяйте за двора или градината си