Изберете страница

Когато става въпрос за вземане на надеждни и ефективни мерки против дървеници, трябва да обърнете внимание на характеристиките и особеностите на този тип вредители. Ето с какво те се различават от останалите насекоми, с които обичайно се сблъсквате:

Против дървеници 1 - кухня
Против дървеници – свържете се с нас!

Против дървеници: Броят им нараства бързо

Мерките против дървеници трябва да се вземат веднага след като буболечките бъдат забелязани. В противен случай рискувате техният брой да се увеличи значително и ситуацията да стане наистина кошмарна за вас. Дървениците се размножават доста бързо и за кратко време биха могли да плъзнат навсякъде из дома ви.

Против дървеници: Излизат само през нощта 

Прилагането на ефективни мерки против дървеници се усложнява от това, че вредителите излизат само през нощта, когато човек спи. През останалото време са прибрани в скривалищата и трудно могат да бъдат открити.

Против дървеници: Развиват имунитет срещу редица препарати

Не всеки препарат против дървеници ще ви донесе резултатите, които очаквате. Прз годините тези вредители са развили имунитет срещу редица продукти за обезпаразитяване, използвани срещу тях. Така че бъдете внимателни при избора си и залагайте само и единствено на препарати против дървеници, които са доказали ефективността си в практиката. 

Против дървеници 2 - хол
Против дървеници – обърнете се към професионалнист!

Против дървеници: Скривалищата им са труднодостъпни

Скривалищата на дървениците по принцип са изключително труднодостъпни. Те се крият в пукнатини по стените, в процепи, във вътрешностите на матраците и т.н. Често е необходима професионална помощ, за да бъдат обхванати всички подобни скривалища в рамките на пръскането против дървеници.

„Инсект Експерт“ ЕООД е в състояние да ви предложи първокласни услуги за обезпаразитяване против дървеници, които ще ви помогнат трайно да се освободите от вредителите. Ние притежаваме богат опит в борбата срещу тези буболечки и знаем кои са най-ефективните методи и препарати за постигане на желаните резултати. Доверете се на екипа на „Инсект Експерт“ ЕООД и си върнете спокойствието и комфорта, които заслужавате!   

Разберете повече за пръскане срещу дървеници

Против дървеници: Броят им нараства бързо

Против дървеници: Излизат само през нощта  

Против дървеници: Развиват имунитет срещу редица препарати

Против дървеници: Скривалищата им са труднодостъпни