Изберете страница

Прилагането на препарати за външно обезпаразитяване на кучета е дейност, чието редовно и стриктно изпълнение е препоръчително за всички стопани на четириноги животни. В следващите редове ще се постараем да ви отговорим накратко на основните въпроси, свързани със съответните препарати за външно обезпаразитяване на кучета:

Препарати за външно обезпаразитяване на кучета: Защо са необходими?

Предлаганите на пазара препарати за външно обезпаразитяване на кучета са предназначени за ефективна защита срещу бълхи, кърлежи и различни други насекоми. Употребата на препарати за външно обезпаразитяване на кучета е абсолютно необходима и в никакъв случай не бива да се забравя или пренебрегва от стопаните. Тя е единственото сигурно средство за предпазване на здравето и благосъстоянието не само на кучето, но и на хората, в чийто дом живее то. 

Препарат за външно обезпаразитяване на кучета 1 - куче
Препарат за външно обезпаразитяване на кучета – свържете се с нас !

Препарати за външно обезпаразитяване на кучета: Колко често трябва да се прилагат?

На опаковката на съответните  препарати за външно обезпаразитяване на кучета би трябвало да има подробна информация относно препоръчителната честота на употребата им. Тази честота е възможно да варира през различните сезони. През пролетта например е най-голямото разпространение на кърлежите и съответно е добре да се заложи на по-висока честота на дейностите по обезпаразитяване.

Препарати за външно обезпаразитяване на кучета: Как да изберете правилния продукт? 

Насочете се към препарати за външно обезпаразитяване на кучета, които са достатъчно утвърдени на пазара и са доказали своето полезно действие в практиката. Най-добре е да се консултирате относно избора със специалисти, които имат професионален опит в дейностите по обезпаразитяване.

„Инсект Експерт“ ЕООД е фирма, специализирана в борбата срещу широк кръг от вредители. Ние ви предлагаме най-добрите и актуални на пазара препарати за външно обезпаразитяване на кучета, както и първокласни професионални услуги по обезпаразитяване. Доверете се на екипа на „Инсект Експерт“ ЕООД и си гарантирайте надеждното обезпаразитяване на своите домашни любимци, предпазващо вас и вашите близки хора от редица опасни болести и зарази!  

Вижте още съвети за борба с вредители

Препарати за външно обезпаразитяване на кучета: Защо са необходими?

Препарати за външно обезпаразитяване на кучета: Колко често трябва да се прилагат?

Препарати за външно обезпаразитяване на кучета: Как да изберете правилния продукт?