Изберете страница

В днешната статия от блога на „Инсект Експерт“ ЕООД ще обърнем внимание на продукта „Айкън 10 CS (20 мл)“ и неговото действие като препарат срещу дървеници. Ето какво трябва да знаете  за свойствата и характеристиките на Айкън 10 CS (20 мл):

Препарат срещу дървеници с доказана ефективност  

Може би най-важното за вас като потребители е, че Айкън 10 CS (20 мл) е доказал по безспорен начин своята ефективност като препарат срещу дървеници. Години наред той се използва от множество домакинства в България, имащи проблеми с този тип вредители. Препарат срещу дървеници Айкън 10 CS (20 мл) е показал отлични резултати в борбата срещу натрапниците, което го прави един от най-популярните и предпочитани продукти в категорията. 

Препарат срещу дървеници с микрокапсулна технология на действие

Айкън 10 CS (20 мл) е препарат срещу дървеници с микрокапсулна технология на действие. Технология, благодарение на която е налице дълъг остатъчен ефект, особено полезен при справянето с натрапници като дървениците. Тези буболечки имат изключителен инстинкт за оцеляване и специфичен възпроизводствен цикъл, така че препаратите със стандартен начин на действие трудно биха могли да се справят с тях.  

Препарат срещу дървеници 1 - дом
Препарат срещу дървеници – свържете се с нас!

Препарат срещу дървеници с гъвкавост при употреба

Употребата на препарат срещу дървеници Айкън 10 CS (20 мл) може да се съобрази с големината на популацията от насекоми, налична във вашия дом. При малки популации, които сте забелязали едва сега, би било достатъчно да разтворите 12.5 мл от съответния препарат срещу дървеници в 5 литра вода (дозата е за 100 кв. м. площ). Когато обаче популацията се е разраснала и дървениците вече са плъзнали навсякъде, ви препоръчваме да разтворите 25 мл от продукта в 5 литра вода.

Ние от фирма „Инсект Експерт“ ЕООД притежаваме богат опит в борбата срещу широк кръг от вредители. Предлагаме ви Айкън 10 CS (20 мл) и още редица видове първокласен препарат срещу дървеници, както и професионални услуги за обезпаразитяване. Доверете се на продуктите и услугите на „Инсект Експерт“ ЕООД, за да разрешите трайно проблемите си с натрапниците!

Препарат срещу дървеници с доказана ефективност

Препарат срещу дървеници с микрокапсулна технология на действие

Препарат срещу дървеници с гъвкавост при употреба