Изберете страница

Когато закупувате препарат срещу бълхи, трябва да заложите на наистина качествен и ефективен продукт. Продукт, способен да унищожи напълно вредителите, преди те да са се разпространили навсякъде във вашия дом и да са причинили редица последствия за вас и вашите близки (обриви, алергични реакции и т.н.).

Като специализирана фирма за борба срещу вредители с голям опит в бранша, „Инсект Експерт“ ЕООД ви предлага първокласни модели препарат срещу бълхи, съчетаващи оптимално високото качество с изгодната цена. Ето някои от специалните ни предложения от категория „Препарат срещу бълхи“:

Препарат срещу бълхи: BugAway Бандит 10 ЕВ (25 мл)  

 Започваме с BugAway Бандит 10 ЕВ (25 мл), който може да се използва срещу различни видове насекоми, но се смята най-вече за препарат срещу бълхи и кърлежи. 4 мл. от него се разтварят в 1 л. вода, като това е необходимата доза за 20 м² площ. Използвайте ръчна пръскачка, за да напръскате с разтвора всички места, където сте забелязали бълхи.

Препарат срещу бълхи 1

Препарат срещу бълхи – научете повече!

Препарат срещу бълхи: Bio Kill

Bio Kill е препарат, който е ефективен срещу всички видове насекоми и в същото време е напълно безопасен за хората и за топлокръвните домашни любимци. Освен това е лесен за употреба на открито и закрито, като след него няма нужда дори да се проветрява. Носи желаните резултати при всякакви климатични условия, поради което е предпочитан от потребителите по цял свят.

Препарат срещу бълхи: Електрически гребен за унищожаване на бълхи по кучета и котки GARDIGO FLOH-KAMM BZZZ

 Предлагаме ви и електрическият гребен GARDIGO FLOH-KAMM BZZZ, който е идеален вариант за унищожаване на бълхите по вашите домашни любимци. Нужно е просто да разрешете внимателно кучето или котката, като зъбците на гребена предизвикват лек електрически заряд, с който зашеметяват и убиват вредителите.

Тези и още редица първокласни модели препарат срещу бълхи можете да откриете в онлайн магазина на „Инсект Експерт“ ЕООД. При нужда от професионална помощ, се свържете с нас, за да изпратим на място екип, който да гарантира пълното премахване на гадинките.

Препарат срещу бълхи: BugAway Бандит 10 ЕВ (25 мл)

Препарат срещу бълхи: Bio Kill

Препарат срещу бълхи: Електрически гребен за унищожаване на бълхи по кучета и котки GARDIGO FLOH-KAMM BZZZ