Изберете страница

Подценяването на проблема с гризачите може да доведе до сериозни последствия за вас, независимо дали те са се появили в дома, производственото помещение, ресторанта или заведението ви. Тези натрапници трябва да бъдат напълно унищожени във възможно най-кратки срокове, за да се елиминират всички рискове, които носят. Ето защо е важно мерките против гризачи да бъдат бързи и ефективни:

Против гризачи: Тези вредители се размножават много бързо  

Гризачите са вредители, които са способни да съществуват заедно с хората и да се свържат тясно с техните местообитания за подслон, храна и вода. Ако това се случи и гризачите открият оптималните условия за своето съществуване, размножаването им започва да се осъществява доста бързо.

Борба против гризачи 1

Борба против гризачи – научете повече!

Против гризачи: Могат да бъдат преносители на зарази

Гризачите могат да се превърнат в преносители на различни болести и зарази. Възможно е те да заразят храната или водата, която хората консумират, и оттам да се стигне до разболяване. Поради тази причина гризачите са особено нежелани в ресторанти и заведения за хранене, като присъствието им може да ви коства сериозни санкции от страна на РЗИ (ХЕИ).

Против гризачи: Способност за повреждане на големи количества продукция

И не на последно място, ако сте собственик на производствен цех или предприятие, със сигурност не бихте искали гризачите дори да припарват до вашия бизнес обект. За кратко време те са способни да нагризят и повредят големи количества продукция, причинявайки огромни финансови щети на собствениците на бизнеси.

Борба против гризачи 2

Борба против гризачи – свържете се с нас!

Вече знаете защо е нужно да се вземат мерки против гризачи, които ще донесат желаните резултати в максимално кратки срокове. Ако и вие имате проблеми с тези вредители, ви съветваме да се обърнете към екипа на „Инсект Експерт“ ЕООД. Ние сме специализирана фирма със сериозен опит в борбата против гризачи и използваме най-ефективните методи и препарати за целта. Доверете се на екипа на „Инсект Експерт“ ЕООД и се отървете напълно от неприятните вредители!

Против гризачи: Тези вредители се размножават много бързо

Против гризачи: Могат да бъдат преносители на зарази

Против гризачи: Способност за повреждане на големи количества продукция