Изберете страница

Най-добрият вариант за премахването на мравки от къщата или апартамента е да се свържете с професионална фирма и да си поръчате съответните услуги за обезпаразитяване. Докато заявката ви бъде обработена и специалистите дойдат на място обаче, е хубаво да използвате домашно средство против мравки, което поне да ги прогони от вашата кухня и последствията от нашествието им да бъдат намалени до минимум. Ето на какво домашно средство против мравки бихте могли да заложите:

Домашно средство против мравки: Оцет

Разтворът между оцет и вода в съотношение 50/50 е сред най-предпочитаните варианти, когато става въпрос за средство против мравки в дома. Ако дезинфекцирате с този разтвор всички повърхности в своята къща или апартамент, можете да бъдете сигурни, че ще отблъснете мравките, които не понасят традиционния мирис на оцета.

Домашно средство против мравки 1 - мравки
Домашно средство против мравки – обърнете се към нас!

Домашно средство против мравки: Канела

Канелата е друго домашно средство против мравки, което е възможно да използвате. За разлика от хората, които обичат аромата на канела, за мравките тя е доста неприятна. Поръсването с канела на определени места в дома би ви помогнало да спрете нашествието на тези вредители.

Домашно средство против мравки: Още средства

Има и още домашни средства, които са изпробвани в практиката и имат доказано отблъскващ ефект по отношение на мравките. Сред тях са ментата, кафето, цитрусовите кори и т.н.

„Инсект Експерт“ ЕООД е верният партньор за вас, когато трябва да бъдат премахнати мравки от къщата или апартамента ви. Ние имаме богат опит в унищожаването на редица видове вредители, в това число и мравките. Отговаряме на клиентските заявки в кратки срокове и разполагаме с висококвалифицирани специалисти, които ще дойдат на място и ще извършат необходимите дейности по обезпаразитяване. Можете да бъдете сигурни, че ще получите желаните резултати от въпросните дейности по обезпаразитяване и от вредителите в дома ви няма да остане и помен. Доверете се на екипа на ‚Инсект Експерт“ ЕООД, за да си върнете домашния комфорт, който заслужавате!

Домашно средство против мравки: Оцет

Домашно средство против мравки: Канела

Домашно средство против мравки: Още средства