Изберете страница

Отношението ви към дейностите по пръскане против хлебарки във вашата къща или апартамент трябва да е достатъчно сериозно и отговорно. Освен че са доста неприятни, тези вредители са способни да разнасят редица болести и зарази. В следващите редове ще се постараем да изясним как би било добре да протече едно пръскане против хлебарки в различните помещения от дома ви:

Пръскане против хлебарки в хола и спалнята

Пръскане против хлебарки 1 - картинка на хлебарки
Пръскане против хлебарки – най-добрите сме в това, което правим!

Въпреки че обиковено предпочитат по-влажните помещения, хлебарките биха могли да нахлуят и във вашите хол и спалня. За да бъде ефективно провежданото пръскане против хлебарки в тези помещения, трябва да пръскате по ъглите, както и под, зад и около мебелите. Препоръчително е стените също да се напръскат, поне до 50-60 см височина.

Пръскане против хлебарки в кухнята

Тук няма как да се мине без разместване на основните електрически уреди и кухненски шкафове. Нужно е пръскане против хлебарки да се извърши и в пространствата под тези елементи на кухненския интериор, където вредителите често се крият.

Пръскане против хлебарки в банята 

Банята е доста обичано помещение от хлебарките поради редовно съдържащата се в нея влага. Когато осъществявате пръскане против хлебарки в банята, обърнете особено внимание на вентилаторите, отворите за отдушници, както и пространствата около тръбите на водопровода. „Инсект Експерт“ ЕООД е най-подходящият партньор за вас, когато става въпрос за пръскане против хлебарки в дома. Ние можем да ви предоставим най-добрите  препарати за пръскане против хлебарки, които имат доказан ефект по отношение унищожаването на вредителите и в същото време са напълно безопасни за хората и топлокръвните домашни любимци. Ако пък не можете да се справите сами с дейностите по пръскане против хлебарки, заявете нашите професионални услуги за обезпаразитяване. Специалистите ни ще дойдат на място и ще направят всичко необходимо, за да ви отърват от вредителите и отново да си върнете желания домашен комфорт. 

Прочетете повече за пръскане срещу хлебарки.

Пръскане против хлебарки в хола и спалнята

Пръскане против хлебарки в кухнята

Пръскане против хлебарки в банята