Изберете страница

Пръскане за дървеници е единственият сигурен начин да се отървете от въпросните вредители, когато те са се навъдили в къщата или апартамента ви. Въпросът е доколко въпросното пръскане ще бъде ефикасно и ще ви донесе желаните резултати. Това до голяма степен зависи и от действията ви след него. Ето какво да правите след пръскане за дървеници:

След пръскане за дървеници: Оставете препаратът да действа възможно най-дълго

След пръскане за дървеници 1 - картинка на буболечки
След пръскане за дървеници – посъветвайте се с нашия екип!

След пръскане за дървеници е добре препаратът да бъде оставен да действа възможно най-дълго, преди да се отмие. Разбира се, това зависи и от нуждите, свързани с използването на съответните помещения. Но все пак имайте предвид, че колкото по-дълго е действието на препарата, толкова по-добри ще бъдат резултатите по отношение премахване на вредителите.

След пръскане за дървеници: Пране на дрехите и спалното бельо 

В случай, че вашите дрехи и спално бельо са били опръскани от препарата, след самото пръскане за дървеници е нужно да ги изперете при температура не по-ниска от 40-45 градуса. Това ще ви гарантира от една страна, че никакви остатъци от препарата не са останали по дрехите, а от друга – че всички скрили се в тях вредители и техните яйца са напълно унищожени. 

След пръскане за дървеници: Повторно пръскане

За да сте сигурни, че сте се отървали от натрапниците в дома си, след първото пръскане за дървеници трябва да бъде извършено и повторно такова. То се прави от 7 до 14 дни по-късно. Понякога се налага и трето пръскане за дървеници – от 15 до 28 дни след второто.

„Инсект Експерт“ ЕООД е подходящият партньор за вас, когато става въпрос за борба с такъв тип вредители. Ние бихме могли да ви предложим най-добрите препарати за пръскане за дървеници, дело на водещи световни производители, както и професионални услуги по обезпаразитяване, предоставяни от висококвалифицирани специалисти. Доверете се на екипа на „Инсект Експерт“ ЕООД и си върнете спокойствието и комфорта, от които се нуждаете в собствения си дом!   

Прочетете повече за пръскане срещу дървеници.

След пръскане за дървеници: Оставете препаратът да действа възможно най-дълго

След пръскане за дървеници: Пране на дрехите и спалното бельо

След пръскане за дървеници: Повторно пръскане