Изберете страница

Мравките са сред най-неприятните вредители в градината на човека. Те са способни да причинят редица щети – от увреждане на растения и култури през повреди на дървени конструкции до ухапвания по човешкото тяло. Освен това присъствието им във вашия двор ги поставя в стратегическа близост до дома ви, в който могат да нахлуят във всеки един момент. За да не позволявате споменатите неща да се случат, трябва да си закупите качествен и ефективен препарат против мравки в градината. Ето няколко полезни съвета при употребата на препарат против мравки в градината:

Препарат против мравки в градината: Локализирайте мравуняка

Препарат против мравки 1

Препарат против мравки – научете повече!

 От голяма полза ще ви бъде да локализирате мравуняка (или мравуняците) във вашата градина. Това може да се направи най-лесно, като проследите носещите храна или други неща буболечки. След като знаете местоположението на мравуняка, вече ще можете да приложите съответните средства за борба с вредителите в пълна степен.

Препарат против мравки в градината: Заложете на продукти с примамка

 Ако все пак не успеете да намерите мравуняка, задължително трябва да заложите на препарат против мравки в градината, съдържащ определена примамка за вредителите. Примамка, която да ги изкуши да направят близък контакт с препарата и да започнат да пренасят заразата помежду си.

Препарат против мравки в градината: Заложете на продукти с верижно действие

 Като цяло за предпочитане са продуктите от категория „Препарат против мравки в градината“ с верижно действие. При тях инфектираните буболечки носят заразата в мравуняка и я разпространяват сред ларвите и царицата. Когато царицата загине, и цялата колония бива унищожена за не повече от седмица.

„Инсект Експерт“ ЕООД ви предлага най-добрите на пазара модели препарат против мравки в градината. Продукти, които са дело на водещи производители в глобален мащаб и съчетават оптимално високото качество и изгодната цена. Доверете се на екипа на „Инсект Експерт“ ЕООД и се справете трайно с нежеланите гадинки!

Препарат против мравки в градината: Локализирайте мравуняка

Препарат против мравки в градината: Заложете на продукти с примамка

Препарат против мравки в градината: Заложете на продукти с верижно действие