Изберете страница

Ако се опитвате сами да се справите с дървениците в къщата или апартамента си, днешната статия от блога на „Инсект Експерт“ е точно за вас. Дървениците по принцип са едни от най-трудните за унищожаване вредители, поради бързото си възпроизводство и някои други свои особености и характеристики. В следващите редове ще ви представим накратко 3 основни причини, поради които използваната от вас отрова за дървеници е възможно да не носи желания ефект:

Те са се приспособили към въпросната отрова 

 През годините по цял свят са се използвали множество различни видове отрова за дървеници. В резултат те са успели да се приспособят към голяма част от въпросните препарати. Така че избирайте внимателно типа отрова за дървеници, която ще употребявате. Ако е нужно, се посъветвайте с професионалист, за да сте сигурни, че дадена отрова за дървеници е наистина ефективна.

Не я употребявате правилно

При употребата на отрова за дървеници си има редица специфики. Нужно е например да спазвате точната дозировка, да пръскате всички места, където могат да се крият вредителите, и т.н. Препоръчваме ви преди да започнете да използвате съответната отрова за дървеници, да прочетете внимателно упътването, което върви с нея.

Преждевременно прекратяване на употребата

 Трябва да сте наясно, че с еднократно използване на отрова за дървеници не може да се постигне абсолютно нищо. Дори и да бъдат поразени възрастните индивиди, остават яйцата, от които след време ще се излюпят ново поколение дървеници. Най-важното в борбата с този тип вредители е да бъдете търпеливи и целенасочени, както и да имате ясен и методичен план за действие.

Отрова за дървеници 1

Отрова за дървеници – можете да откриете при нас!

В случай, че не можете да се справите сами с натрапниците, не се колебайте да се свържете с екипа на „Инсект Експерт“ ЕООД. Ние сме в състояние да ви предложим най-ефективните видове отрова за дървеници, както и услугите на опитни професионалисти, които имат богат опит в обезпаразитяването. Доверете се на „Инсект Експерт“ ЕООД и си върнете спокойствието и комфорта, с които сте свикнали в своето ежедневие!    

Пръскане срещу дървеници

Те са се приспособили към въпросната отрова

Не я употребявате правилно

Преждевременно прекратяване на употребата