Изберете страница

Въпросът „Как да се отървем от бълхите?“ си задават редица хора, които имат домашни любимци и наред с останалите предизвикателства по отглеждането им, трябва да се справят с този тип вредители. Веднъж попаднали в къщата или апартамента, бълхите се размножават доста бързо и съответно броят им нараства силно. За да си върнете спокойствието и комфорта у дома, трябва да действате много прецизно и ефективно. В следващите редове ще се постараем да ви отговорим максимално изчерпателно на въпроса „Как да се отървем от бълхите?“:

Как да се отървем от бълхите – редовно почистване с прахосмукачка 

Редовното почистване с прахосмукачка може да ви бъде доста полезно за отстраняването на яйцата на вредителите. Обърнете особено внимание на килимите и мокетите, на диваните и останалите места, където кучето или котката обичат да се излежават.

Как да се отървем от бълхите – пране при висока температура

При инфекция с бълхи е силно препоръчително чаршафите и дрехите да се перат при висока температура. Това е още един начин да се ограничи възпроизводственият процес на вредителите и да се намалят до минимум яйцата, от които се излюпват нови поколения бълхи.

Как да се отървем от бълхите – използване на специализирани препарати

Ясно е, че няма как да се справите с нашествие на бълхи без използването на специализирани препарати. От голямо значение е да знаете кои са ефективните препарати против бълхи, както и каква част от тях са безопасни за хората и домашните любимци. Преди да заложите на конкретен препарат против бълхи, би било хубаво да се консултирате със специалист.

Как да се отървем от бълхите – заявяване на професионални услуги

Ако не сте сигурни, че сами ще се справите с бълхите, бихте могли да заявите професионални услуги за борба с вредителите. Фирмите и специалистите с богат опит в таи сфера са наясно как най-бързо и ефективно да разрешат проблема, без да застрашат човешкото здраве и сигурност.

„Инсект Експерт“ ЕООД е фирма, специализирана в борбата с множество видове вредители, в това число и бълхи. Ние ще ви предоставим професионални услуги от най-високо качество, както и препарати с доказана ефективност и резултатност. Доверете се на екипа на „Инсект Експерт“ ЕООД и си върнете спокойствието и комфорта, на които сте свикнали в своята домашна среда!

Прочетете още за пръскане срещу бълхи!