Изберете страница

Има редица причини, поради които в днешно време се провеждат дейности по обезпаразитяване срещу гризачи. Започвайки от премахването на мишките и плъховете в дома и стигайки до защитата на посети растения и земеделски култури. За да бъдат ефективни тези дейности по обезпаразитяване срещу гризачи обаче, трябва да се подберат подходящите средства и препарати. В следващите редове ще ви дадем няколко добри предложения, на които бихте могли да заложите:

Обезпаразитяване срещу гризачи: Murin Pellet Extreme восъчни пелети  

Започваме с тези восъчни пелети, които са идеалното средство за обезпаразитяване срещу гризачи. Те съдържат ванилови аромати и зърнени добавки, с които примамват мишките и плъховете. Причиняват смърт чрез вътрешни кръвоизливи, която е максимално безболезнена за гризачите. От вас се изисква само да поставите восъчните пелети на места, откъдето вредителите преминават редовно.

Обезпаразитяване срещу гризачи: Мумия (MUMIA) 150 гр. паста 

Нова за българския пазар родентицидна паста, използваща се за обезпаразитяване срещу гризачи. Тя е с вкус на ванилия и бадеми, който е много привлекателен за мишките и плъховете. Пастата съдържа отрова, след поглъщането на която гризачите не само умират, но и изсъхват и се мумифицират. Така дори и да откриете умрелия вредител, гледката няма да е толкова неприятна и ще липсва обичайната лоша миризма.

Обезпаразитяване срещу гризачи: Murin Block Extreme восъчни блокчета

Още една родентицидна примамка, която този път е под формата на восъчни блокчета. Устойчивостта на тези блокчета на влага и температурни промени ги прави отличен избор за канали, шахти и други влажни места, където биха могли да се крият гризачите. Murin Block Extreme восъчни блокчета примамват гризачите, отключвайки техния вроден инстинкт да гризят. Те се поставят в специални дератизационни кутии, които да гарантират, че в контакт с опасните вещества няма да влязат хора или други животни.

„Инсект Експерт“ ЕООД е фирма, специализирана в справянето с широк кръг от вредители, в това число и гризачи. От нас можете да си закупите изброените по-горе и още редица първокласни препарати за обезпаразитяване срещу гризачи. При нужда от професионална помощ, се свържете с нашите специалисти, за да дойдат и да извършат на място дейностите по обезпаразитяване. Доверете се на екипа на „Инсект Експерт“ ЕООД и си гарантирайте бързо и ефективно справяне с всички видове мишки и плъхове!

Прочетете още за гризачи!