Изберете страница

Когато става въпрос за използвания за дървеници препарат, трябва да си отговорите на няколко много важни въпроса, свързани със същинската му употреба. Тези въпроси се отнасят до предварителната подготовка на помещенията, която е нужно да се направи, препоръчителното количество препарат и честотата на използване. Ето малко повече информация за споменатите аспекти:

Дървеници препарат: Каква предварителна подготовка е нужна на помещенията?

Обикновено в дадените от производителя инструкции за употребявания за дървеници препарат е споменато каква предварителна подготовка трябва да се направи на помещенията преди третиране. В повечето случаи става въпрос за дейности като отстраняване на чаршафите и завивките, ограничаване достъпа на хора и животни, и т.н. Обърнете внимание на тези дейности, тъй като са важни от гледна точка не само реализиране на желаните резултати в борбата срещу вредителите, но и гарантирането на сигурността на хората и домашните любимци.

Дървеници препарат 1 - варианти
Дървеници препарат – свържете се с нас !

Дървеници препарат: Какво количество трябва да се използва?  

На опаковката на употребявания за дървеници препарат задължително е упоменато какви количества от него трябва да се използват за единица площ. Спазвайте стриктно препоръчаните количества, ако искате да се справите бързо и ефективно с натрапниците.

Дървеници препарат: С каква честота да се употребява?

Друго изискване, което е силно препоръчително да спазвате, е честотата на третиране с избрания за дървеници препарат. Имайте предвид, че дървениците са едни от най-трудните за премахване вредители поради специфичния си жизнен цикъл и своя невероятен инстинкт за оцеляване. Така че дори да ви изглежда, че са изчезнали след първото пръскане, не се поддавайте на заблудата и продължавайте да следвате графика за третиране на помещенията.

„Инсект Експерт“ ЕООД е фирма със солиден опит в борбата срещу дървеници. Ние ще ви предоставим най-добрите препарати за целта, както и първокласни професионални услуги по обезпаразитяване. Изберете „Инсект Експерт“ ЕООД и трайно се отървете от натрапниците в домашното пространство! 

Разберете повече за борба с вредители

Дървеници препарат: Каква предварителна подготовка е нужна на помещенията?

Дървеници препарат: Какво количество трябва да се използва?  

Дървеници препарат: С каква честота да се употребява?