Изберете страница

Залагането на препарат против бълхи за дома е задължително условие, ако искате да се отървете бързо и ефективно от този тип вредители. За да донесе желаните резултати обаче, въпросният препарат трябва да бъде използван по правилен и адекватен начин. Ето няколко неща, които НЕ бива да правите при употреба на препарат против бълхи за дома:

Използване на препарата без инструкциите и предписанията да са прочетени 

Никога не използвайте препарат против бълхи за дома, без да сте прочели внимателно дадените от производителя инструкции и предписания. Трябва да знаете точно по какъв начин, в какви количества и с каква честота е необходимо да се употребява съответният препарат против бълхи за дома. В противен случаи може да допуснете грешки, които биха довели до намаляване на ефективността или дори до рискове за здравето на вас, близките ви хора или домашните ви любимци.

Препарат против бълхи за дома 1 - бройки
Препарат против бълхи за дома – свържете се с нас !

Прекратяване на употребата прекалено рано     

Това че през последните няколко дни не сте виждали бълхи в своя дом, не е стопроцентова гаранция, че те наистина са изчезнали. Бълхите са едни от най-упоритите и трудни за премахване вредители, което налага да бъдете особено внимателни по отношение на борбата си с тях.  В повечето случаи в инструкциите за употреба на избрания препарат против бълхи за дома ще бъде описано какъв е минималният брой пръскания, които трябва да бъдат направени, за да се реализират желаните резултати.

Пренебрегване на почистването и хигиената

Редовното почистване и добрата хигиена ще бъдат чудесно допълнение към пръскането с препарат против бълхи за дома. Минаването с прахосмукачка, както и прането на дрехи и завивки при висока температура спомагат за премахване яйцата на бълхите и възпрепятстване на тяхното възпроизводство.

„Инсект Експерт“ ЕООД е фирма с богат опит по отношение борбата с различни вредители, в това число и бълхите. Ние сме в състояние да ви предоставим най-добрите модели препарат против бълхи за дома, както и първокласни професионални услуги за обезпаразитяване. Доверете се на екипа на „Инсект Експерт“ ЕООД, за да можете скоро отново да се наслаждавате на мечтаното спокойствие в домашното пространство!  

Вижте съвети за борба с вредители

Използване на препарата без инструкциите и предписанията да са прочетени 

Прекратяване на употребата прекалено рано

Пренебрегване на почистването и хигиената