Изберете страница

Как да се отървем от дървениците“ – това е проблем, с който се сблъскват множество хора и домакинства, станали жертва на нашествие на този тип вредители в къщата или апартамента. Справянето с дървениците никак не е лесно и изисква прецизно планирана система от действия. Следващите редове ще бъдат полезни за всички, които се питат „Как да се отървем от дървениците“:

Как да се отървем от дървениците: Не губете време 

Губенето на време е една от най-големите грешки, свързани с нашествието на дървеници у дома. Тези вредители се размножават много бързо и съответно заразата се разпространява във всички стаи и помещения. А когато броят им стане достатъчно голям, бъдете сигурни, че няма да имате никакво спокойствие в своето домашно пространство.

Как да се отървем от дървениците 1 - легло
Как да се отървем от дървениците – свържете се с нас !

Как да се отървем от дървениците: Не залагайте на препарати с общо предназначение

Не е добра идея да залагате на препарати с общо предназначение, които се препоръчват за всички видове насекоми. Дървениците са доста устойчиви и едва ли популацията им може да бъде сериозно засегната от подобни продукти. Нужен ви е препарат, в чието описание е ясно упоменато, че може да се използва за дървеници, и който е съобразен с техните особености и характеристики.

Как да се отървем от дървениците: Не пропускайте помещения

В никакъв случай не пропускайте помещения, когато става въпрос за пръскане срещу дървеници. Яйцата на тези вредители се разнасят доста бързо и е напълно възможно дадено помещение да е заразено, без да си личи за момента. Така че пръскайте в цялата къща или апартамент, за да сте сигурни, че ще постигнете желаните резултати.

„Инсект Експерт“ ЕООД е фирма, която има сериозен опит в борбата срещу дървениците. Ние сме способни да ви предоставим най-добрите препарати за целта, както и първокласни професионални услуги по обезпаразитяване. Доверете се на екипа на „Инсект Експерт“ ЕООД, за да си спестите сериозни проблеми с нежеланите вредители!

Как да се отървем от дървениците: Не губете време

Как да се отървем от дървениците: Не залагайте на препарати с общо предназначение

Как да се отървем от дървениците: Не пропускайте помещения

Вижте нашите съвети за борба с вредители