Изберете страница

За нуждата от добър препарат за кърлежи и бълхи

Много хора в днешно време, независимо дали живеят в къщи или апартаменти, се нуждаят от добър препарат за кърлежи и бълхи. Тези два типа вредители са сред най-често срещаните и биха могли да навредят сериозно на човешкото здраве и кондиция. Те обикновено са пренасяни посредством домашните любимци (кучета и котки), които отглеждаме. В днешната статия от блога на „Инсект Експерт“ ЕООД ще ви представим накратко Айкън 10 CS (20 мл)  – надеждният препарат за кърлежи и бълхи, който ще ви помогне бързо и ефективно да се отървете от паразитите.

Препарат за кърлежи и бълхи Айкън 10 CS (20 мл) – описание на продукта

Айкън 10 CS (20 мл) се е доказал в практиката като изключително надежден и ефективен препарат за кърлежи и бълхи. Неговото основно преимущество е микрокапсулната технология, благодарение на която има доста дълго остатъчно действие. Остатъчно действие, чрез което се унищожават максимално голям процент от вредителите в пространството наоколо. Можете да използвате препарат за кърлежи и бълхи Айкън 10 CS (20 мл) за пръскане както на открито (двор, градина), така и във вашия дом. 

Препарат против кърлежи и бълхи  2 - зелен
Препарат против кърлежи и бълхи – свържете се с нас !

Препарат за кърлежи и бълхи Айкън 10 CS (20 мл) – начин на употреба

Количеството от препарат за кърлежи и бълхи Айкън 10 CS (20 мл), което е препоръчително да използвате, зависи от размера на популацията на вредителите. При малка популация за пространство от 100 кв.м. ще ви бъде достатъчно да разтворите 12.5 мл. от препарата в 5 литра вода, докато за голяма популация в същото количество вода трябва да разредите 25 мл. препарат. С получения воден разтвор се пръска по ъглите на помещенията, както и на традиционните местообитания на насекомите. Важно е след около 20 дена да повторите пръскането.

„Инсект Експерт“ ЕООД е подходящият партньор за вас, когато имате проблеми със споменатите типове вредители. Ние можем да ви предоставим както Айкън 10 CS (20 мл) и редица други видове препарат за кърлежи и бълхи, така и първокласни услуги за обезпаразитяване. Доверете се на екипа на „Инсект Експерт“ ЕООД и защитете своето здраве и това на близките ви хора!

За нуждата от добър препарат за кърлежи и бълхи

За нуждата от добър препарат за кърлежи и бълхи

Препарат за кърлежи и бълхи Айкън 10 CS (20 мл) – начин на употреба