Изберете страница

Проблемите с бълхите са често срещани, особено при хората, които отглеждат домашни любимци в своята къща или апаратамент. Затова и артикулите от категория „Препарат против бълхи“, предлагани на пазара, са много и разнообразни. За да постигнете желаните резултати обаче, трябва да откриете препарат против бълхи, който е наистина качествен и ефективен., В следващите редове ще ви представим няколко доказали полезното си действие препарати, наред с кратки пояснения относно употребата им:

BugAway Бандит 10 ЕВ (25 мл) против бълхи и кърлежи

Специализиран препарат против бълхи и кърлежи, който ще ви помогне да се справите с тези типове вредители за кратък период от време. Той се нанася с ръчна пръскачка или пулверизатор за препарат на всички места, където бихи могли да се спотайват насекомите. При употреба като препарат против бълхи, препоръчителната доза са 4 мл., разтворени в 1 л. вода за площ от 20 м².  

 Айкън 10 CS (20 мл) срещу битови неприятели и кърлежи

Универсален препарат, който се използва както срещу кърлежи на открито, така и срещу най-често срещаните домашни натрапници, в това число и бълхи. Микрокапсулната му технология позволява постигането на дълго остатъчно действие. Дозировката за пръскане на 100 кв.м. площ може да бъде различна, в зависимост от популацията на насекомите. При сравнително малка такава 12.5 мл от Айкън 10 CS, разтворени в 5 л. вода, ще са напълно достатъчни, докато за по-големи популации ще трябва да разтворите в същото количество вода 25 мл. от препарата.

CY10 концентриран инсектицид за борба с пълзящи и летящи насекоми 

Иновативно предложение за борба с пълзящи и летящи насекоми – бълхи, мравки, мухи, комари и т.н. Притежава остатъчен и предотвратяващ гнезденето ефект. CY10 концентриран инсектицид е напълно безопасен за употреба от домакинства, в които са налице малки деца и топлокръвни домашни любимци.

„Инсект Експерт“ ЕООД е фирма със солиден опит в борбата с различни типове вредители. Ние сме в състояние да ви предоставим всеки един от изброените и още редица видове препарат против бълхи, както и професионални услуги за ефективно премахване на натрапниците. Доверете се на „Инсект Експерт“ ЕООД и си гарантирайте връщането на обичайните нива на спокойствие и комфорт в ежедневието!

Прочетете повече информация за пръскане срещу бълхи!