Изберете страница

Наличието на бълхи в градска среда съвсем не е толкова малко вероятно, колкото си мислите. Този тип вредители в представите на хората обикновено се свързват със селските райони и с местата, където има голяма концентрация на селскостопански животини. Истината е обаче, че дори да живеете в апартамент, намиращ се в централните квартали на голям град, в даден момент може да ви се наложи да се справяте с тях. Рискът се повишава многократно, ако отглеждате като домашен любимец куче или котка. Ето няколко основни признака, доказващи присъствието на бълхи в апартамента:

Бълхи в апартамента – ухапвания по човешкото тяло

Ухапванията по човешкото тяло са най-видимият признак за присъствието на нежелани вредители у дома. Как да разпознаете, че дадени ухапвания са от бълхи? Бълхите оставят по тялото дребни червени точици, които са на малки разстояния една от друга и сърбят доста. Подобни точици обикновено се появяват по краката или в зона, в която дрехите са плътно прилепнали, като например кръста.

Как да открием яйцата на бълхата?

Яйцата на бълхите представляват миниатюрни бели овали, за забелязването на които в повечето случаи трябва да се използва лупа. Ако се съмнявате за наличието на бълхи в апартамента, ви препоръчваме да потърсите техни яйца в леглата на домашните любимци, по дивани и столове, както и тапицерии и килими.

Бълхи в апартамента – загуба на козина  

Загубата на козина е възможна алергична реакция при домашните любимци вследствие ухапването от бълхи. В случай, че забележите нещо подобно, ви съветваме веднага да заведете животното при надежден ветеринар.

Тест с бели чорапи. Ефективен метод за откриване на бълхи.

Метод, който е значително ефективен по отношение откриването на бълхи в апартамента. Обуйте дълги бели чорапи и се разхождайте с тях в дома си няколко часа, поставяйки краката си на килимите и по мебелите. Ако наистина има бълхи в апартамента, е голям шансът поне няколко от тях да се залепят за въпросните бели чорапи.

„Инсект Експерт ®️“ ЕООД  е най-подходящият за вас партньор в борбата срещу бълхи в апартамента. От нас можете да си поръчате както ефективни препарати, така и специализирани услуги, свързани с унищожаването на бълхите. Доверете се на „Инсект Експерт ®️“ ЕООД и изчистете напълно дома си от нежеланите вредители!

Прочетете повече информация за пръскане срещу бълхи!

Направете онлайн заявка за унищожаване на бълхи и ползвайте 20% отстъпка с промо код: “бълхи-20“.

Промоцията важи само за частни жилища. Без общи части, мазета, офиси, външни терени и дворове, складове и промишлени сгради.

Също така можете да закупите препарати за борба с бълхите от нашия онлайн магазин. При необходимост ни потърсете за безплатна консултация.