Изберете страница

Мравките са сериозен проблем в редица съвременни къщи и апартаменти. Те обиокновено са привлечени от остатъци от храна, оставяни на удобни и достъпни места. Веднъж навлезли в дома ви, е доста трудно да се справите с мравките. В повечето случаи за тази цел ще ви трябва специализиран препарат против мравки в апартамента. Ето няколко препарата, които бихме могли да ви препоръчаме:

Препарат против мравки в апартамента: BugAway Магнум гел за мравки (15 гр) 

BugAway Магнум гел за мравки е може би най-подходящият препарат против мравки в апартамента. Той съчетава действието на две активни вещества и разполага с примамка, която е атрактивна за всички мравки. Те не само пренасят гела в своя мравуняк, но и хранят с него царицата и ларвите. Ако заложите на този препарат против мравки в апартамента, в рамките на броени часове бихте могли да гарантирате унищожаването на целия мравуняк.

Препарат против мравки в апартамента: BugAway Добол 2 МГ (50 гр)  

Още един ефективен препарат против мравки в апартамента, който има подобно действие като Магнум гела. Има три начина на приложение: чрез поръсване, чрез опръскване и чрез омокряне (този метод се прилага само на открито). Отново се действа с примамка, за да могат мравките да занесат препарата в своя мравуняк и цялата колония да загине.

Прапарат против мравки в апартамента: Bio Kill- против битови неприятели

Bio Kill е иновативен препарат, който дава желаните резултати в борбата срещу всички видове насекоми – започвайки от мравки, мухи и хлебарки, и стигайки до бълхи, паяци, кърлежи и т.н. Просто трябва да напръскате около ъгли, прозорци, врати, шкафове и на всякакви други места, където е възможно да има натрапници. Bio Kill- против битови неприятели е напълно безвреден и спокойно можете да го употребявате в затворени пространства.

„Инсект Експерт“ ЕООД е фирма, специализирана в борбата с всякакъв вид вредители, в това число и мравки. От нашия сайт можете да си закупите както гореизброените, така и още редица видове препарат против мравки в апартамента. А ако ви е нужна професионална помощ, заявете услугите ни за обезпаразитяване и ние ще се погрижим да премахнем натрапниците от вашия дом!

Прочетете повече информация за войната против мравки!