Изберете страница

С популяризирането на студентските бригади и редовните пътувания на студенти до САЩ и обратно за съжаление и у нас проблемите с дървениците стават все по-сериозни. Тези натрапници са едни от най-трудните за премахване от дома поради своя изключителен инстинкт за оцеляване и бързото си размножаване. Така че за да се справите с тях, е нужно не просто да закупите подходящ препарат против дървеници, но и да го използвате максимално ефективно. В следващите редове ще ви дадем няколко полезни съвета във връзка със споменатата цел:

Пръскайте навсякъде, където могат да се скрият  

Както вече отбелязахме, дървениците имат невероятен инстинкт за оцеляване. Те биха могли да се крият в твърдите части на леглата и подматрачните рамки, в долните части на други мебели, в пукнатини в стените, около первазите и т.н. При използване на препарат против дървеници, погрижете се да напръскате навсякъде, където е възможно да има дървеници или пък техни яйца.

Не бързайте да празнувате  

Това, че не сте виждали дървеници в продължение на 2-3 дни, в никакъв случай не е повод да бързате да празнувате. Ако са останали снесени яйца, от тях могат да се излюпят малки след седмица или две. Затова е препоръчително когато изтече споменатият период, да се направи ново пръскане с препарат против дървеници, за да сте сигурни, че няма да имате повече проблеми с натрапниците.

Спазвайте указанията за употреба

Всеки препарат против дървеници върви с определени указания за употреба. Указания, които ще ви дадат информация за това какво количество от препарата е добре да използвате и в колко вода да го разтворите, на какви разстояния във времето да бъдат отделните пръскания, как стои въпросът с проветряването и т.н. Спазвайте стриктно въпросните указания, за да си гарантирате желаните резултати по отношение премахването на дървениците.

„Инсект Експерт“ ЕООД е фирма, специализирана в борбата с различни вредители, в това число и дървеници. Ние сме в състояние да ви предоставим както най-ефективните модели препарат против дървеници на пазара, така и специализирани услуги за унищожаването на този тип вредители. Доверете се на „Инсект Експерт“ ЕООД и си върнете домашното спокойствие и комфорт, на които сте свикнали!

Още информация за пръскане срещу дървеници!