Изберете страница

Хлебарките са сред най-често срещаните и неприятни натрапници у дома. Те са трудни за унищожаване, тъй като са доста устойчиви и развиват резистентност към редица препарати и продукти за дезинсекция. Към задачата, свързана с премахването им, трябва да се подходи много сериозно и отговорно, ако искате да постигнете желаните резултати. В днешната статия ще ви помогнем с избора на препарат против хлебарки. Ето няколко артикула от категорията, които са доказали своята ефективност и действително могат да бъдат полезни за изчистване на пространството около вас от този тип вредители:

BugAway Магнум гел за хлебарки (15 гр)

Препарат против хлебарки, които гарантира уникални нива на надежност и ефективност. По своята същност това са капсули, чийто край трябва да отчупите, след което да изтискате съдържащия се гел в легенчето и да го поставите в близост до местата, откъдето хлебарките най-често преминават. Голямото преимущество на съдържащите се в гела активни вещества е, че след като заразят дадена хлебарка, тя носи заразата и в гнездото си. Така една след друга хлебарките се заразяват и постепенно се слага край на цялата популация.

Draker RTU Spray – против хлебарки 

Draker RTU Spray е препарат против хлебарки, който може да се използва и срещу други вредители (мухи, мравки), но е особено ефективен срещу хлебарките. Благодарение на микрокапсулната си технология се освобождава бавно и има дълъг остатъчен ефект. Всичко, което се изисква от вас, е просто да напръскате местата, по които насекомите преминават или пък където се крият.

Bio Kill- против битови неприятели

Иновативен инсектицид, който е ефективен срещу всички видове насекоми, в това число и хлебарки. С него можете съвсем спокойно да пръскате ъглите, стените, пространствата около прозорци, кухненски шкафове и всякакви други места, където се събират нежеланите натрапници. Bio Kill е напълно безвреден за хората и топлокръвните домашни любимци, като след употребата му дори не е нужно да се проветрява помещението.

Фирма „Инсект Експерт“ ЕООД ви предлага тези и още редица първокласни модели препарат против хлебарки. В допълнение, имате възможност да заявите и нашите професионални услуги за обезпаразитяване. Услуги, благодарение на които ще премахнете всички вредители и ще си върнете желаните нива на спокойствие и комфорт в своята къща или апартамент.

Разгледайте повече информация за пръскане срещу хлебарки!