Изберете страница

Хлебарките са доста неприятни и упорити натрапници в дома. От една страна, успешно развиват имунитет срещу редица инсектициди и те не им влияят по никакъв начин. От друга, идват на големи групи и дори част от тях да бъдат унищожени, от гнездото продължават да излизат нови поколения буболечки. За да се справите с този проблем, ви трябва наистина качествен и ефективен препарат срещу хлебарки. Ето какви характеристики е нужно да притежава той:

Препарат срещу хлебарки: Да съдържа примамка 

 Идеалният препарат срещу хлебарки трябва да съдържа някаква примамка за тях. Примамка, която да е достатъчно атрактивна, за да ги привлече. По този начин ще бъдете сигурни, че вредителите действително ще се заразят и ще постигнете желаните резултати по отношение на унищожаването им.

Препарат срещу хлебарки: Да има лавинообразен ефект

 Или казано с други думи, когато дадена буболечка се зарази, тя да пренася със себе си заразата и в гнездото. Така ще бъде възможно бързото и ефективно справяне с цялата популация. Само и единствено препарат срещу хлебарки с подобно действие ще бъде способен да ви помогне, тъй като тези вредители се размножават в кратки срокове и биха могли да плъзнат из целия ви дом, ако им се даде възможност.

Препарат срещу хлебарки: Да има защита срещу случайно поглъщане  

 Нужно е да се уверите, че използваният препарат срещу хлебарки няма да бъде погълнат от малки деца или пък от домашни любимци. Защита срещу такива инциденти би могла да се осигури, ако съответният препарат срещу хлебарки се постави в специален съд, достъпен само за вредителите, или пък ако става въпрос за препарат срещу хлебарки със силно горчиво вещество, което би отблъснало човека и отглежданите в дома животни.

Препарат срещу хлебарки 1

Идеалният препарат срещу хлебарки – ще откриете при нас!

„Инсект Експерт“ ЕООД е специализирана фирма с богат опит в борбата срещу редица вредители, в това число и хлебарките. Ние сме в състояние да ви предоставим най-ефективните и надеждни видове препарат срещу хлебарки, както и професионални услуги за справяне с натрапниците. Доверете се на екипа на „Инсект Експерт“ ЕООД и си върнете спокойствието и комфорта, на които сте свикнали в своето ежедневие! 

Прочетете повече полезна информация за унищожаването на хлебарките във Вашия дом

Препарат срещу хлебарки: Да съдържа примамка

Препарат срещу хлебарки: Да има лавинообразен ефект

Препарат срещу хлебарки: Да има защита срещу случайно поглъщане