Изберете страница
Начало » Унищожаване на хлебарки

Унищожаване на хлебарки

Insect Expert“ работи с препарати от водещите световни производители, лицензирани за домашна употреба от Министерство на здравеопазването, безвредни за хора, топлокръвни домашни любимци и растения.

Как протича обработката срещу вредители във Вашия дом?

Забравете всичко което сте чели, чули или знаете за унищожаването на хлебарките в дома. Ние ви предлагаме обработка на вашето жилище или офис с най-новите и модерни препарати в ДДД бранша. Тези препарати са разработени специално да въздействат единствено на инсектите, но не и на хора и животни.

 • Безопасни за хора и животни.
 • Сертифицирани.
 • Без да се налага да напускате жилището след обработката.
 • Без да се налага да проветрявате с часове.
 • Без да се налага да преместите цялата си кухня и да изпразвате всички шкафове.

Обикновено най-много хлебарки в едно жилище се въдят в кухненските помещения, баня и около тръбите на вертикалните щрангове за водопровода. Затова при обработка ние опръскваме максимално голяма площ от тези помещения.

В кухнята се обработва зад уредите – хладилник, печка, миялна, микровълнова, фризер, пералня. Ако има възможност се обработва под и зад кухненските шкафове. Обработва се и над горните шкафове.

При тръбите на щранговете се обработват максимално всички видими повърхности. В бани, тоалетни и мокри помещения се обръща внимание и на отворите за отдушници и вентилатори.

В останалите помещения обработката се извършва главно под и зад мебели – дивани, секции, легла, гардероби. Опръскване се извършва и по ъглите на помещенията, между стените и пода, като самите стени се обработват във височина от 50 – 60 см.

Повечето вредители, в това число и най-разпространеният – хлебарката, са активни през нощта. Когато насекомите се разходят по обработените повърхности, отровата полепва по крачката и коремчетата и те я разнасят дори и в своите леговища. Така се унищожава още по-голяма част от тяхната популация.

Предварителна подготовка

Важно!!! Всички етапи на предварителната подготовка са препоръчителни. Ако прецените че не желаете или не можете да изпълните някой от тях, това няма да попречи на качествената дезинсекция във вашето жилище.

 • Осигурете достъп до вертикалните щрангове на водопровода.
 • Издърпайте мебелите в помещенията на 5 – 10 см от стената.
 • Приберете детските играчки.
 • Ако имате аквариуми ги затворете или покрийте добре.
 • Ако имате студенокръвни домашни любимци ги изнесете от помещението.
 • Изведете кучето на разходка laugh, особено ако не обича непознати.

Мерки за безопасност

Препаратите с които работим са напълно безопасни за нас и нашите топлокръвни домашни любимци. Без миризма. След обработка на помещенията не е задължително да се излиза или проветрява. 

Колко пъти трябва да бъде обработено жилището Ви?

Благодарение на използваните модерни препарати с атрактанти и микрокапсулна технология, желания ефект се постига още след първата обработка в 99% от случаите. Но не забравяйте, че става въпрос за вредители, които са живи организми. Няма два еднакви обекта, нито може да се работи навсякъде по един и същи начин. Всеки обект си има своята специфика. Затова нашите специалисти ще ви консултират на място и ако се налага ще ви дадат своите препоръки. За нас е не по-малко важно да ви помогнем в борбата с вредителите!

Колко често трябва да обработваме жилищата си срещу вредители?

Това е въпрос на личен избор. Можете да си обработвате жилища превантивно срещу вредители веднъж на 6 месеца. Естествено жилището трябва да бъде обработено веднага, ако се забележат вредители. Трябва да знаете, ако започнете да виждате хлебарки често вечер или дори започнат да излизат през деня това означава, че тяхната популация е станала прекалено голяма.

За да нямате проблеми във Вашите жилища трябва редовно да се прави обработка на общите части в жилищната кооперация – мазета, стълби, шахтови помещения, асансьорна шахта, тавани. Ние препоръчваме тези обработки да се правят не по-рядко от 6 месеца.

Нашата цел преди всичко е да ви отървем от вредители!