Изберете страница

Въпросът „Как да се отървем от хлебарките“ е доста актуален за редица домакинства в днешно време, които имат проблем с нашествие на този тип вредители. Неслучайно хлебарките съществуват вече стотици милиони години. Те са изключително устойчиви насекоми, които могат да оцелеят при най-различни условия. Така че за да се справите с тях, трябва да подходите наистина сериозно към проблема и да вземете надеждни и ефикасни мерки. Ето няколко полезни съвета, които бихме могли да ви дадем:

Как да се отървем от хлебарките: Поддържайте отлична хигиена

Мръсотията и остатъците от храна са нещата, които привличат хлебарките най-много към дома ви. В този смисъл ви съветваме да се постараете да поддържате отлична хигиена в отделните помещения и най-вече в кухнята. Мийте чиниите веднага след ядене, почиствайте трохите, забърсвайте мазнините от плота на печката и изхвърляйте боклука в края на деня.

Как да се отървем от хлебарките: Запушете пролуките и отворите

Хлебарките обикновено търсят малки пролуки и отвори, през които да влязат в дома ви. За да ги държите навън, трябва да се погрижите за запушването на въпросните пролуки и отвори. Огледайте внимателно вратите и прозорците, и вземете необходимите мерки, за да направите невъзможно влизането през тях на нежелани натрапници. 

Как да се отървем от хлебарките: Използвайте подходящи препарати

Заложете на препарати против хлебарки, които са доказали своята резултатност и полезно действие. Сред най-добрите продукти на пазара са капсулите BugAway Магнум гел, както и предназначеният за пръскане Draker RTU Spray.

Как да се отървем от хлебарките: Обърнете се към професионалисти

За да сте сигурни, че къщата или апартаментът ви ще бъдат напълно изчистени от натрапниците, ви съветваме да заявите професионални услуги. Специалистите с дълъг опит в тази сфера знаят кои са най-ефективните методи за премахване на хлебарките и как да бъдат постигнати желаните резултати в максимално кратки срокове. 

„Инсект Експерт“ ЕООД е фирма, специализирана в борбата с различни типове вредители, в това число и хлебарки. Предлагаме ви най-ефикасните и безвредни за човека и домашните любимци практики, които ще унищожат напълно натрапниците. Доверете се на „Инсект Експерт“ ЕООД  и си върнете домашния уют и комфорт, на които сте свикнали! 

Прочетете повече информазия за пръскане срещу хлебарки!