Изберете страница

Мравките са натрапници, които биха могли да влезнат без никакъв проблем във всяка една къща или апартамент, бизнес или обществена сграда. Ако не се вземат навременни и адекватни мерки, нашествието им във вашата сграда или помещение ще стане доста сериозно и неприятно за живущите. В следващите редове ще поговорим за някои от най-ефективните средства, които бихте могли да използвате, за да се отървете от мравките.

Средство против мравки: Хигиенни мерки

Хигиенните мерки винаги трябва да са водещи, когато става въпрос не само за мравки, но и за други видове насекоми, създаващи ви проблеми в домашното пространство. Не оставяйте на открито трохи и остатъци от храна, защото те привличат натрапниците. Поддържайте безупречна чистота в отделните помещения и особено в кухнята, където ежедневно се осъществяват дейности като готвене и консумиране на хранителни продукти.

Средство против мравки: Препарати

Когато натрапниците вече са в дома ви, логично средство против мравки, към което вероятно ще се насочите, са дезинфекционните препарати. Важно е да подберете подходящ препарат против мравки, който от една страна да има ефективно действие срещу този тип насекоми, а от друга – да е максимално безвреден за човека и домашните любимци. Като примери за препарати, отговарящи на споменатите характеристики, бихме посочили микрокапсулите BugAway Циперкап и препарата BugAway Добол.

Средство против мравки: Професионални услуги

Залагането на професионални услуги е най-ефективното и сигурно средство против мравки, което би ви гарантирало пълно премахване на вредителите от къщата или апартамента. Специализираните фирми, занимаващи се с премахване на вредители, са наясно кои точно методи и препарати да използват, за да се справят със заразата възможно най-бързо и лесно, и да ви върнат спокойствието и комфорта, от които се нуждаете.

„Инсект Експерт“ ЕООД е фирма, притежаваща богат опит в борбата с най-различни типове вредители – насекоми, гризачи, микроорганизми и т.н. Ние предлагаме професионални услуги за ефективно справяне с мравките у дома, в офиса или в обществени сгради. Екипът ни ще ви гарантира необходимото обслужване, внимание, както и документи, които да представите при проверка от РЗИ (ХЕИ). Доверете се на „Инсект Експерт“ ЕООД и освободете пространството около себе си от нежеланите натрапници!

Прочетете повече методи работещи против мравки!