Изберете страница

Когато става въпрос за вземане на надеждни и ефективни мерки против бълхи вкъщи, трябва да сте много стриктни и отговорни по отношение на спазването им. Пръскането със специализирани препарати е необходимо, но не и достатъчно условие за премахване на вредителите. Можете да си помогнете много за целта, ако обърнете внимание на следните неща:

Мерки против бълхи вкъщи: Хигиената

Редовното почистване и поддържането на отлична хигиена са сред най-добрите мерки против бълхи вкъщи. Минавайки поне по веднъж на седмица с прахосмукачката, вие премахвате яйцата на вредителите и ограничавате разпространението на заразата. Същият ефект има и честото пране на дрехите и завивките при висока температура.

Мерки против бълхи вкъщи: Наблюдението

Препоръчително е да наблюдавате и за възможна поява на яйца на бълхи по вашите мебели. Те са бели и със съвсем малки размери, като в повечето случаи ви е необходима лупа, за да ги видите ясно. Подобни наблюдения ще ви помогнат да установите разпространението на заразата и да вземете по-ефикасни мерки против бълхи вкъщи.

Мерки против бълхи вкъщи 1 - домашни любимци
Мерки против бълхи вкъщи – свържете се с нас !

Мерки против бълхи вкъщи: Домашните любимци    

Едва ли е нужно да казваме, че домашните любимци са основен фактор за появата и разпространението на бълхите в къщата или апартамента. В този смисъл вземаните мерки против бълхи вкъщи несъмнено трябва да включат и отглежданите кучета или котки. Погрижете се за редовното обезпаразитяване на вашите четириноги приятели и не ги допускайте до близки контакти с улични животни или пък такива, за които не сте сигурни, че са надеждно обезпаразитени.

„Инсект Експерт“ ЕООД е фирма, специализирана в борбата срещу широк кръг от вредители, в това число и бълхите. Ние сме в състояние да ви предоставим най-добрите препарати срещу бълхи, налични на пазара към настоящия момент, както и първокласни професионални услуги за премахване на натрапниците. Доверете се на екипа на „Инсект Експерт“ ЕООД и отново се наслаждавайте на домашното спокойствие и комфорт, които заслужавате!

Вижте още съвети за борба с вредители

Мерки против бълхи вкъщи: Хигиената

 

Мерки против бълхи вкъщи: Наблюдението

 

 Мерки против бълхи вкъщи: Домашните любимци