Изберете страница

ДДД обезпаразитяване е понятие, което все повече фирми в сферата започнаха да използват през последните години. Съкращението „ДДД“ идва от думичките дезинфекция, дезинсекция и дератизация. По-надолу ще обясним значението на всяка от тези три думи, за да разберете по-добре какви типове услуги се включват в ДДД обезпаразитяването:

ДДД обезпаразитяване: Дезинфекция

Дезинфекцията е първият аспект на ДДД обезпаразитяването. В нея се включват поредица от дейности, свързани с унищожаването на вредните микроорганизми в пространството наоколо. Крайната цел на тези дейности е минимизирането на риска от разпространение на различни зарази и заболявания. В разгара на пандемията от COVID-19 професионалните услуги за дезинфекция набраха още по-голяма популярност, а броят на потребителите и фирмите, прибягващи до тях, се увеличи значително.

ДДД обезпаразитяване 1 - дезинфекция
ДДД обезпаразитяване – свържете се с нас !

ДДД обезпаразитяване: Дезинсекция

Дезинсекцията е комплекс от дейности, свързани с унищожаването на насекомите в дадени пространства. Този тип услуги се прилагат най-вече в жилищни и бизнес сгради, както и в паркове и други обществени пространства. В зависимост от конкретните нужди, услугите по дезинсекция може да са насочени към премахването на различни видове насекоми – хлебарки, бълхи, кърлежи, мравки, дървеници и т.н.

ДДД обезпаразитяване: Дератизация

И последната част от ДДД обезпаразитяването е дератизацията. Тя е свързана с премахването на гризачите, сред които най-често срещани са плъховете и мишките. Гризачите могат да бъдат доста сериозен проблем в жилищни, бизнес пространства и земеделски площи. Освен унищожаването на хранителни запаси и прегризването на най-различни предмети, е възможно те да се превърнат и в разпространител на опасни зарази.

„Инсект Експерт“ ЕООД е в състояние да ви предостави пълен комплекс от услуги, свързани с ДДД обезпаразитяване. Ние притежаваме голям опит както в дезинфекцията на площи и пространства, така и в дейностите по унищожаване на буболечки и гризачи. Използваме най-модерните и ефективни методи, които носят желаните резултати при осигуряване безопасността на хората и техните домашни любимци. Доверете се на екипа на „Инсект Експерт“ ЕООД и подобрете значително ежедневната си среда на живот!  

Вижте още за ддд фирми София

ДДД обезпаразитяване: Дезинфекция

ДДД обезпаразитяване: Дезинсекция

ДДД обезпаразитяване: Дератизация