Изберете страница

В днешната статия от блога на „Инсект Експерт“ ЕООД ще поговорим за домашните мерки против хлебарки, които е добре да се вземат. Или казано с други думи, за мерките против хлебарки, които ще ви помогнат да държите вредителите далеч от дома си. При появата на хлебарки в дома ви е ясно, че ще използвате специализирани препарати против хлебарки, но все пак е по-добре да направите всичко възможно, за да не се сблъсквате въобще с натрапниците, нали? Ето някои от най-ефективните домашни мерки против хлебарки:

Редовно и старателно почистване на дома

Хлебарките са привличани основно от мръсотията и хранителните остатъци. Така че редовното и старателно почистване на дома ви е най-ефективната мярка против хлебарки. След хранене задължително почиствайте трохите и мийте чинийте, изхвърляйте редовно боклука, правете основно седмично почистване на къщата или апартамента и отстранявайте всякакви мазнини и петна, останали по вашите кухненски уреди.

Против хлебарки 1 - измити съдове
Против хлебарки – доверете се на Insect Expert за съвети против хлебарки

Намалете до минимум вестниците и картонените кутии

Хлебарките са големи почитатели на вестниците и картонените кутии, и лесно могат да бъдат привлечени от тях. Поради тази причина като мярка против хлебарки ви препоръчваме да намалите до минимум въпросните елементи в дома си, и в никакъв случай да не ги оставяте да лежат по земята или в близост до външните входове. 

Запечатвайте всякакви пукнатини и пролуки

Хлебарките успяват да се доберат до дома ви, като пропълзяват през пукнатини около вратите и прозорците. Затова съветът ни към вас за мярка против хлебарки е да преглеждате редовно за наличието на подобни пролуки и ако такива са налице, да ги запушите веднага.

Ако въпреки предприетите мерки против хлебарки, такива се появят в дома ви, не се колебайте да се свържете с екипа на ‚Инсект Експерт“ ЕООД. Ние сме фирма с дълъг опит в обезпаразитяването и знаем добре как да се справим бързо и ефективно с тези вредители. Доверете се на „Инсект Експерт“ ЕООД и защитете своето домашно спокойствие и комфорт!

Редовно и старателно почистване на дома

Намалете до минимум вестниците и картонените кутии

Запечатвайте всякакви пукнатини и пролуки