Изберете страница

Появата на бълхи в къщи е сериозен проблем, на който своевременно трябва да се обърне необходимото внимание. В противен случай броят на вредителите може бързо да се увеличи и да се предизвикат неприятни алергични реакции по човешката кожа от техните ухапвания. Ето какви стъпки ви препоръчваме да следвате при установяването на бълхи в къщи:

Търсене на причината  

На първо място трябва да откриете причината или факторът, който води до наличието на бълхи в къщи, за да можете да вземете адекватни мерки за неутрализирането на този фактор. Ако става въпрос за домашни любимци, трябва да предприемете дейности, свързани с тяхното надеждно обезпаразитяване, както и да ограничите контактите им с външни животни. В случай, че дворът ви е прекалено занемарен и се превръща в развъдник на вредители, е нужно да намерите време за по-добрата му поддръжка, редовното косене на тревата и премахването на излишните отпадъци.  

Бълхи вкъщи 1 - кученце
Бълхи вкъщи – свържете се с нас!

Повишете домашната хигиена

Когато са налице проблеми с бълхи в къщи, е от особено голямо значение високото ниво на домашна хигиена. Почиствайте поне веднъж седмично с прахосмукачка и перете своите дрехи и завивки при висока температура. Това ще помогне за унищожаването на яйцата на вредителите и ограничаването на заразата в дома ви. 

Използвайте специализирани препарати

Няма как да премахнете наличните бълхи в къщи без използването на специализирани препарсати. Уверете се, че от една страна въпросните препарати са съобразени с характеристиките и жизнения цикъл на бълхите, а от друга – са напълно безопасни за вас, вашите близки хора и домашни любимци.

„Инсект Експерт“ ЕООД е фирма с богат опит в борбата срещу множество видове вредители, в това число и бълхите. Ние ще ви предоставим най-добрите препарати на пазара, както и първокласни професионални услуги за премахване на бълхи в къщи. Доверете се на екипа на „Инсект Експерт“ ЕООД и отново се радвайте на пълноценен релакс и комфорт в домашното пространство!

Търсене на причината

Повишете домашната хигиена

Използвайте специализирани препарати