Изберете страница

Когато става въпрос за пръскане против хлебарки, трябва да се действа според правилата. В това число правилата за избор на препарат, за неговата употреба, както и за съпътстващите дейности, които е необходимо да извършвате. Ето 4 причини, поради които е възможно вашето пръскане против хлебарки да не води до желаните резултати:

Не сте избрали подходящия препарат

Много е важно да изберете качествен и ефективен препарат за пръскане против хлебарки. От една страна въпросният препарат трябва да е предназначен специално за хлебарки, а не за насекоми като цяло, а от друга – да предизвиква верижна реакция, която да води до унищожаване на цялата колония.

Не използвате точните дози

Всеки препарат си върви с упътвания за това колко често е необходимо да се прави пръскане против хлебарки с него и какви дози да се използват. Задължително спазвайте прецизно тези указания, за да постигнете желания ефект по отношение премахването на буболечките.

Пръскане против хлебарки 1 - места
Пръскане против хлебарки -правилни места

Не пръскате на правилните места

Всяко пръскане против хлебарки трябва да е целенасочено и да обхваща точно определени зони от дома. Пръскайте там, откъдето вредителите минават, за да могат те да се заразяват и популацията им постепенно да бъде премахната.

Не поддържате добра хигиена

Наред с дейностите по пръскане против хлебарки, трябва и да се поддържа добра хигиена в къщата или апартамента. Хранителните остатъци, както и мръсотиите е възможно да привлекат още буболечки в дома ви, задълбочавайки проблема, пред който сте изправени.

„Инсект Експерт“ ЕООД е фирма, специализирана в премахването на широк кръг от вредители, в това число и хлебарки. Ние сме в състояние да ви предоставим най-добрите препарати на пазара, както и първокласни професионални услуги за пръскане против хлебарки, които ще ви гарантират бързи и ефективни резултати. Доверете се на екипа на „Инсект Експерт“ ЕООД и си върнете спокойствието и комфорта в домашното пространство!

Вижте съвети за борба с вредители

Не сте избрали подходящия препарат

Не използвате точните дози

Не пръскате на правилните места

Не поддържате добра хигиена