Изберете страница

Гризачите са сред най-неприятните и опасни вредители, с които бихте могли да се сблъскате в дома си. Освен че унищожават хранителни запаси и прегризват кабели, е възможно те да се превърнат и в преносител на различни болести и зарази. За да вземете мерки за надеждна защита от гризачи, първо трябва да научите колкото се може повече за тях. Ето няколко факта за гризачите, които е хубаво да знаете:

Защита от гризачи: Бързо възпроизводство

Когато става въпрос за вземане на мерки за защита от гризачи, в никакъв случай не бива да се бавите или да отлагате във времето. Гризачите се възпроизвеждат доста бързо, а повишаването на броя им във вашия дом ще доведе и до увеличаване на щетите, които те причиняват. 

Защита от гризачи 1 | Инсект Експерт

Защита от гризачи: Имат силно развито обоняние

Зрението на гризачите е сравнително слабо, но за сметка на това те се отличават с много силно обоняние. Важно е да знаете това, за да можете да набележите адекватни методи за защита от гризачи. Отровите с приятен аромат вършат отлична работа като примамка за гризачите, която впоследствие бързо и ефективно ги унищожава. 

Защита от гризачи: Движат се покрай стените

Траекторията на движение на гризачите в повечето случаи е свързана със зоните около стените. Затова и в рамките на въпросните зони е препоръчително да се поставят приспособленията за защита от гризачи – капани, отрови и т.н.

„Инсект Експерт“ ЕООД е фирма, специализирана в унищожаването на широк кръг от вредители, в това число и гризачите. Ние имаме дългогодишен опит в сферата и знаем кои са най-ефективните методи за постигане на желаните резултати. Бихме могли да ви предоставим най-добрите препарати за защита от гризачи на пазара, както и първокласни професионални услуги по дератизация. Доверете се на екипа на ‚Инсект Експерт“ ЕООД и се отървете от натрапниците и от всички рискове, които те носят!     

Защита от гризачи: Бързо възпроизводство

Защита от гризачи: Имат силно развито обоняние

Защита от гризачи: Движат се покрай стените