Изберете страница

Дървениците  са сред най-трудните за премахване вредители, поради вродения им инстинкт за оцеляване и способността да изграждат имунитет срещу различни препарати. В същото време тяхното нашествие в дома може да има доста неприятни последствия върху нормалното ежедневие и дори здравето на човека. В следващите редове ще ви представим няколко важни неща, които не бива да пропускате, когато става въпрос за убиване на дървеници:

Убиване на дървеници: Стандартните препарати не работят

Няма как да реализирате желаните резултати, ако за убиване на дървеници използвате стандартни препарати с общо предназначение за всички видове насекоми. Тези препарати не отчитат характерните особености на жизнения цикъл на дървениците, както и спецификите на възпроизводството им. А в някои случаи е възможно вредителите да са си иградили имунитет и въпросният препарат въобще да не им влияе.

Убиване на дървеници: Нужно е дезинфекциране на всички дрехи и завивки 

Наред с пръскането със специализиран препарат за убиване на дървеници, е нужно всички дрехи, чаршафи и завивки, намиращи се в заразените помещения, да бъдат изпрани при висока температура. Само така ще се гарантира, че всички вредители и яйцата им са премахнати и заразата е отстранена напълно.

Убиване-на-дървеници
Убиване на дървеници снимка

Убиване на дървеници: Трябва да се направи внимателна проверка

Обикновено пълното премахване на дървеници няма как да стане само с едно пръскане. Нужно е да се направят поне две такива, но дори и след тях трябва да се следи внимателно за признаци на присъствие на вредители. Две седмици след последното пръскане задължително огледайте зоните, около които обикновено се групират буболечките, и проверете тялото си за следи от ухапвания през нощта.

„Инсект Експерт“ ЕООД е фирма, специализирана в дейностите по убиване на дървеници и други вредители. Ние ще ви предоставим най-ефективните методи и препарати, които ще помогнат за трайното премахване на натрапниците от дома ви. Доверете се на екипа на „Инсект Експерт“ ЕООД и си върнете спокойствието и комфорта в своето ежедневие! 

Разберете повече за абонаментни ддд услуги

Убиване на дървеници: Стандартните препарати не работят

Убиване на дървеници: Нужно е дезинфекциране на всички дрехи и завивки  

Убиване на дървеници: Трябва да се направи внимателна проверка