Изберете страница

Услугата ‚Пръскане дървеници София“ става все по-популярна и търсена през последните години. Причините за това се крият най-вече в широкото разпространение на дървениците в столицата, както и в трудностите, които срещат повечето хора и домакинства по отношение на тяхното премахване. В следващите редове ще ви разкажем основното, което трябва да знаете, преди да поръчате услугата „Пръскане дървеници София“:

Пръскане дървеници София: Подготовка на жилището

Предио да пристигнат професионалистите, които ще ви предоставят услугата „Пръскане дървеници София“, трябва да извършите необходимата подготовка на жилището си. Сред дейностите, които влизат във въпросната подготовка, са измитане и почистване на пода, изхвърляне на отпадъците, осигуряване на удобен достъп до матраците, изваждане на всички неща от гардеробите и шкафовете, както и изпиране на дрехите и спалното бельо при температура 60 градуса. 

Пръскане дървеници София: Самото пръскане   

Самата услуга “Пръскане дървеници София“ има стандартен начин на протичане. Първо се пръскат рисковите зони, като например легла, матраци, гардероби, шкафове, ракли и т.н. След това задължително се пръскат всички помещения, дори и видимо да не изглеждат засегнати от заразата, тъй като яйцата на паразитите се разнасят лесно. Може да се наложи обработване и на стените и пукнатините, тъй като те също са любими скривалища за дървениците.

Пръскане дървеници София 1 - пръскане
Пръскане дървеници София – свържете се с нас!

Пръскане дървеници София: Нужда от повторно пръскане

Дървениците и техните яйца са доста устойчиви на препарати и понякога не е възможно да бъдат унищожени напълно само с едно пръскане. Затова е хубаво въпросното пръскане да се повтори след 7 до 14 дни, за да сте сигурни, че няма да имате повече проблеми с вредителите.

Ако имате нужда от услугата „Пръскане дървеници София“, фирма „Инсект Експерт“ ЕООД е правилният избор за вас. Ние имаме солиден опит в справянето с дървениците и използваме най-ефективните препарати и методи за целта. Доверете се на екипа на „Инсект Експерт“ ЕООД и си върнете спокойствието и комфорта в ежедневието!

Вижте още за пръскане срещу дървеници

 

Пръскане дървеници София: Подготовка на жилището

Пръскане дървеници София: Самото пръскане  

Пръскане дървеници София: Нужда от повторно пръскане