Изберете страница

Нахлуването на мравки в къщата или апартамента никак не е рядко срещано явление. Този тип вредители са привличани от трохи и хранителни остатъци, разположени на достъпни места. Необходимо е веднага да се вземат адекватни мерки против мравки в къщи, за да не се стига до задълбочаване на проблема. Ето какви рискове е възможно да донесат мравките за вас и вашето имущество:

Мерки против мравки в къщи: Повреждане на имуществото

Да, мравките не са термити, но те също са способни да повредят вашето лично имущество. Ако след забелязването им в дома си, сте видели и поражения върху ваши дървени мебели и елементи от интериора, трябва да вземете незабавни мерки против мравки в къщи. Не допускайте вредите върху съответните мебели да станат непоправими и да се наложи да ги изхвърляте впоследствие.

 Мерки против мравки в къщи: Алергични реакции

Ухапванията от мравки могат да доведат до доста неприятни алергични реакции по кожата на човека, особено ако не се третират своевременно. Съветваме ви да вземете необходимите мерки против мравки в къщи, за да не допуснете повишаването на техния брой и съответно увеличаването на риска от ухапване.

Мерки-против-мравки-вкъщи
Мерки против мравки вкъщи снимка

Мерки против мравки в къщи: Поява и на други вредители

Невземането на мерки против мравки в къщи ще доведе не само до увеличаване броя на тези вредители, но и до поява на други видове такива. Не забравяйте, че мравките са предпочитана храна за редица други насекоми, като например паяците. За да не правите своя дом по-привлекателен за тях, започнете незабавно борбата против мравки в къщи.

„Инсект Експерт“ ЕООД е специализирана фирма, която ще ви помогне много в борбата против мравки в къщи. Ние сме в състояние да ви предложим както най-добрите за целта препарати на пазара, така и първокласни професионални услуги за премахване на вредителите. Доверете се на екипа на „Инсект Експерт“ ЕООД и си върнете спокойствието и комфорта, на които сте свикнали!      

Разберете повече за абонаментни ддд услуги

Мерки против мравки в къщи: Повреждане на имуществото

Мерки против мравки в къщи: Алергични реакции

Мерки против мравки в къщи: Поява и на други вредители