Изберете страница

„Как да се отървем от дървеници в дома“ – това е изключително важна тема, тъй като вредителите стават все по-широко разпространени в нашата страна. По-надолу ще се постараем да изведем основните въпроси и отговори, имащи пряка връзка към успешното справяне с дървениците:

Как да се отървем от дървеници: Къде се крият

Как да се отървем от дървениците в дома 1 - легло
Как да се отървем от дървениците в дома – всичко, което трябва да знаете за премахването на дървеници

Първоначалните скривалища на дървениците в дома ви вероятно ще бъдат в матраците, рамките за легла или друго място, позволяващо им да са в непосредствена близост до спящите хора. С течение на времето обаче те се разпространяват из цялата къща или апартамент, като биха могли да се скрият във всяка една пукнатина.

Как да се отървем от дървеници: Кога хапят 

Дървениците излизат от скривалищата си през нощта, за да се нахранят с кръвта на хората, докато те спят. Храненето става в рамките на от 3 до 10 минути, след което вредителите отново се скриват.

Как да се отървем от дървеници: Какви са признаците за наличието им

Най-важният признак за наличието на бълхи са ухапванията по кожата на човека, които обикновено са няколко и са съседно разположени. Също така е възможно по чаршафите ви да има петна – червени (от случайното смачкване на някоя дървеница) и кафяви (от изпражненията им).

Как да се отървем от дървеници: Как става самото премахване

Дървениците могат да бъдат премахнати напълно само посредством пръскане със специализиран препарат, който е съобразен с техните особености и жизнен цикъл, и доказал ефективността си във времето. Също така е препоръчително редовно да се почистват помещенията с прахосмукачка, както и дрехите и завивките да се перат при висока температура.

Ако и вие си задавате въпроса „Как да се отървем от дървеници в дома“, ви съветваме да се обърнете към „Инсект Експерт“ ЕООД. Нашата фирма има богат опит в услугите по обезпаразитяване и предлага най-добрите препарати на пазара. Доверете се на екипа на „Инсект Експерт“ ЕООД и сложете край на тормоза от страна на неприятните вредители!

Вижте още за пръскане срещу дървеници

Как да се отървем от дървеници: Къде се крият

Как да се отървем от дървеници: Кога хапят

Как да се отървем от дървеници: Какви са признаците за наличието им

Как да се отървем от дървеници: Как става самото премахване