Изберете страница

Появяването на бълхи в апартамента е проблем, с който се сблъскват доста често собствениците на домашни любимци (кучета и котки). За съжаление все още част от въпросните собственици не осъзнават значимостта на въпросния проблем и отлагат прекалено вземането на необходимите мерки. Ето точно защо е важно за вас да се отървете възможно най-бързо от наличните бълхи в апартамента ви:

Бълхи в апартамента: Размножават се бързо

Бълхите са сред вредителите, които се размножават изключително бързо. За кратко време те не само ще се разпространят из всички стаи и помещения от дома ви, но и ще съсипят напълно вашето спокойствие и комфорт. Така че ви препоръчваме веднага след забелязването им, да вземете мерки за премахването на появилите се бълхи в апартамента ви, за да си спестите редица главоболия впоследствие.

Бълхи в апартамента: Причиняват сериозен дискомфорт на домашните любимци 

Бълхи в апартамента означава сериозен дискомфорт за домашните любимци, които отглеждате. Най-често срещано е непрекъснатото чесане, което са принудени да практикуват заради предизвикания сърбеж. При по-силни алергични реакции е възможно дори да се стигне до загуба на козина в определени зони.

Бълхи в апартамента 1 - английски булдог
Бълхи в апартамента – позволете на Insect Expert да Ви помогне

Бълхи в апартамента: Опасни са и за хората

Появата на бълхи в апартамента е опасна не само за домашните любимци, но и за човека. Освен обриви, тези вредители са способни да предизвикат и доста по-сериозни алергични реакции, при които да се стигне дори до болница. Подхождайте с повишено и непрекъснато внимание, ако в дома ви има малки деца.

„Инсект Експерт“ ЕООД е фирма, специализирана в справянето с различни типове вредители, в това число и бълхи. Със своите професионални услуги и първокласни препарати за обезпаразитяване ние ще ви помогнем да се отървете от появилите се бълхи в апартамента ви за максимално кратък период от време. Доверете се на екипа на „Инсект Експерт“ ЕООД и си върнете домашния комфорт, на който сте свикнали и който заслужавате!

Вижте още за пръскане срещу бълхи

Бълхи в апартамента: Размножават се бързо

Бълхи в апартамента: Причиняват сериозен дискомфорт на домашните любимци

Бълхи в апартамента: Опасни са и за хората