Изберете страница

Пръскане против кърлежи – защо е необходимо?

Пръскане против кърлежи 1 - дезинсекция
Пръскане против кърлежи – обърнете се към нас!

Пръскане против кърлежи е дейност, на която задължително трябва да бъдат подложени тревните площи в началото на по-топлия период, когато тревата започва да расте. Истината е, че кърлежите са едни от най-опасните за човека насекоми – вредители, срещащи се често в средата около нас. В следващите редове ще изясним какви точно рискове носят те и защо е важно ефективното пръскане против кърлежи:

  1. Пръскане против кърлежи: Разнасят опасни зарази – пръскане против кърлежи е необходимо, за да се защити здравето и сигурността на хората. Кърлежите са преносители на опасни зарази и могат да причинят тежки инфекциозни заболявания. Примери за такива тежки инфекциозни заболявания, възникващи в резултат на ухапване от кърлеж, са Лаймска болест, Марсилска треска, енцефалит и др.
  2. Пръскане против кърлежи: Трудно забележими са – когато минаваме през тревни площи, в които са се навъдили кърлежи, е доста трудно да се предпазим от малките гадинки. Почти невъзможно е да ги забележим, а положението става още по-лошо, ако сме с типичното лятно облекло (най-вече къси гащи). При всяко докосване между крака ни и тревата, кърлежите са способни да ни нападнат и да се забият на подходящо място по кожата ни, без да усетим нищо. Така че ефективното пръскане против кърлежи е единственият начин да се защитим напълно от вредителите и да сме сигурни, че няма да се сблъскаме със здравни проблеми заради тях.
  3. Пръскане против кърлежи: Срещат се навсякъде през топлия период – кърлежи биха могли да се навъдят на практика във всички тревни площи около нас по време на пролетно – летния период. При влажни и дъждовни дни те не изчезват, а напротив – популацията им се увеличава значително. В този смисъл е абсолютно наложително тревните площи да бъдат подложени на пръскане против кърлежи. При това не само на едно пръскане против кърлежи, а на редовни такива, извършвани на определени периоди от време.

Пръскане против кърлежи – причини да се доверите на професионална фирма

Пръскане против кърлежи 2 - картинка на буболечки
Пръскане против кърлежи – качествени и надеждни услуги!

Независимо дали става въпрос за вашия двор или градина, или пък за други тревни площи, които сте поели отговорността да поддържате, винаги е по-добре да се доверите на услугите на професионална фирма. Ето няколко основателни причини да предпочетете професионалните услуги пред собственоръчното пръскане против кърлежи:

  • пръскане против кърлежи: налице е необходимото знание за препаратите – на пазара се предлагат множество препарати за пръскане против кърлежи и понякога е трудно да се направи правилният избор. Имайте предвид, че не всички препарати за пръскане против кърлежи са достатъчно качествени и ефективни, и ще ви донесат желаните резултати по отношение премахването на вредителите. Освен това има препарати за пръскане против кърлежи, които биха могли да са опасни и за хората и топлокръвните домашни любимци. Професионалистите ще знаят кои продукти да изберат, така че да се постигнат целите, свързани с обезпаразитяването, без да са налице никакви странични ефекти и рискове. 
  • пръскане против кърлежи: прецизност при самото пръскане – професионалистите ще бъдат максимално прецизни при самото пръскане против кърлежи. Трябва да се обхване цялата тревна площ и да е сигурно, че не са останали местенца, където кърлежите биха могли да се скрият. Помнете, че неефективното пръскане против кърлежи е възможно да остави живи вредители, които отново ще си бъдат опасност за вас. Така че ако не сте сигурни, че можете да се справите перфектно с тази задача, я оставете на професионалистите.
  • пръскане против кърлежи: изгодни цени и абонаментни услуги – ожесточената конкуренция в сферата на ДДД услугите ще ви позволи да получите доста изгодни цени за услугите, свързани с пръскане против кърлежи. И все пак не забравяйте, че тези цени не бива да бъдат съмнително ниски и да поставят под въпрос качеството на съответните услуги. В случай, че имате нужда от редовно пръскане против кърлежи на определени тревни площи, спокойно можете да потърсите и абонаментни услуги, които ще ви осигурят допълнителни отстъпки в цената.

Пръскане против кърлежи – преимуществата от използването на услугите на „Инсект Експерт“ ЕООД

Пръскане против кърлежи 3 - дезинсекция
Пръскане против кърлежи – доверете се на нашия екип!

Фирма „Инсект Експерт“ ЕООД е най-подходящият избор за вас, когато става въпрос за предоставяне на качествени и надеждни услуги за пръскане против кърлежи. Вижте какви преимущества би ви гарантирало използването на нашите услуги:

Пръскане против кърлежи – „Инсект Експерт“ ЕООД: Дългогодишен опит – екипът на „Инсект Експерт“ ЕООД разполага с дългогодишен опит по отношение предоставянето на услуги за обезпаразитяване, в това число и за пръскане против кърлежи. Опит, който ни е позволил да усвоим най-добрите практики в бранша и да сме максимално полезни на своите клиенти. Заявявайки пръскане против кърлежи от „Инсект Експерт“ ЕООД, можете да бъдете сигурни, че ще си гарантирате желаните резултати и вредителите ще бъдат напълно премахнати от вашите тревни площи.

Пръскане против кърлежи – „Инсект Експерт“ ЕООД: Безвредни препарати – вече отбелязахме колко е важно да се подберат подходящите препарати за пръскане против кърлежи. Препарати за пръскане проитив кърлежи, които от една страна са достатъчно ефективни по отношение премахването на вредителите, а от друга – са напълно безопасни за човека и домашните любимци. Екипът на ‚Инсект Експерт“ ЕООД използва точно такива препарати за пръскане против кърлежи. Ние работим с водещи в глобален мащаб производители, които са доказали, че не правят никакви компромиси по отношение на аспекти като качество, ефективност и сигурност. Пръскане против кърлежи – „Инсект Експерт“ ЕООД: Конкурентни цени –  стараем се да предлагаме максимално конкурентни цени за своите услуги по обезпаразитяване. Цени, които отговарят на особеностите и тенденциите на българския пазар, и позволяват на широк кръг от потребители и бизнеси да се възползват от въпросните услуги. В това число влизат и цените, предлагани за услугите ни, свързани с пръскане против кърлежи. Когато става въпрос за пръскане против кърлежи, при нас ще откриете оптималното съотношение между качество и цена. Не се колебайте да се свържете с нас, за да ви помогнем да се отървете напълно от вредителите и всички рискове, които те носят.

Пръскане против кърлежи – защо е необходимо?

Пръскане против кърлежи – причини да се доверите на професионална фирма

Пръскане против кърлежи – преимуществата от използването на услугите на „Инсект Експерт“ ЕООД