Изберете страница

Защо ви е необходима професионална помощ за унищожаване на дървеници?

През последните години и в България се повишава броят на оплакванията, свързани с нашествие на дървеници в дома. Увеличеното разпространение на този тип вредители у нас се дължи най-вече на студентските бригади. Завръщащите се от САЩ младежи доста често пренасят със себе си дървеници, разпространявайки ги както в университетските общежития, така и по родните си места. Ако и вие имате проблем с дървеници в своята къща или апартамент, трябва да знаете, че ще ви е много трудно да се справите сами. Ето защо ви е необходима професионална помощ за ефективното унищожаване на дървеници:

Дървениците имат невероятен инстинкт за оцеляване 

Можем да кажем, че дървениците са едни от най-трудните за премахване вредители у дома. През деня те се крият в пукнатините на матраците, зад дъски, картини и дори тапети. Активни са единствено през нощта, когато излизат да се хранят, възползвайки се от съня на човека.Дървениците развиват имунитет срещу повечето препарати

Дървениците имат способността да мутират с всяко следващо поколение. В този смисъл е напълно възможно препаратите, които използвате за унищожаване на дървеници, вече да не са ефективни, когато следващото поколение такива се излюпят от яйцата.

Издръжливи са и на други неблагоприятни външни фактори

Издръжливостта им на други външни фактори правят дейностите, свързани с унищожаване на дървениците, още по-трудни и непосилни за обикновения човек. Те ще оцелеят, дори ако ги подложите на много висока или много ниска температура. В допълнение, дървениците са способни да оцелеят дълго време и без храна.

Могат да причинят сериозни алергични реакции 

Ако не потърсите навременна професионална помощ за ефективното унищожаване на дървениците и ги оставите да се разпространят навсякъде в дома ви, последствията за вашето здраве биха могли да са доста неприятни. Ухапванията от дървеници са способни да предизвикат сериозни алергични реакции, както и да се превърнат в стимулатор за анафилактичен шок или астматичен пристъп.

Доверете се на „Инсект Експерт“ ЕООД за професионално и ефективно унищожаване на дървеници! Нашият екип има богат опит в борбата с този тип вредители и е наясно с препаратите, които трябва да се използват, както и с правилните методи за пръскане. „Инсект Експерт“ ЕООД – гарантирано премахване на всички натрапници от дома ви и възвръщане на вашето спокойствие и комфорт!

Прочетете още за пръскане срещу дървеници.